Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3611

Tema: Odbrojavanje 2011/2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    kaj da mislim, trebala bi dobiti za dva dana mengu, kalendarski, ali inače u to vrijeme, i dva tjedna prije- boli me maternica, cicke mi budu ko baloni, ma koma samo takva, a sada- ništa, cicke ni napete niti me bole, maternicu baš ne osjetim... i kaj da mislim, prije dva dana malo prokrvarim, i jučer malo, onak, ko jedan ... šljap , kak da nazovem to, i danas niš, sad samo mrvicu- smečkasta crtica od koja 4 cm... kaj da mislim?
    inana, takve iste simptome i takvo isto krvaruckanje sam ja imala kad sam zatrudnila u siječnju ove godine - krvaruckanje čak krenulo 3 dana prije očekivane M, ja si milsim baš je poranila, pa onda mi stane, pa opet krene...., mada je nažalost loše završilo. Ali ja vjerujem da sam tada znala da imam trombofiliju, i da sam bila na heparinu da bi moja mrvica i ostala sa mnom..ajde se ti ljepo testiraj, pa nam javi finu vijest, evo ti malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Mali Mimi, i tebi šaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~za dobar tulum!!!
    Posljednje uređivanje od Mury : 06.06.2011. at 07:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •