Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3611

Tema: Odbrojavanje 2011/2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mare, jako, jako mi je žao. Baš sam se ponadala da je ovaj put onaj dobitni.

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Da vas sve malo razveselim i ohrabrim.......isti post je i na "Nakon transfera", ali evo i ovdje, da vas sve podigne...
    Danas 12 dnt- beta 90 (da zaokružim).
    Priča ide ovako: 4 stimulirana ciklusa- ništa. Sva 4 puta mirovala i uglavnom ležala.
    5. pokušaj- prirodnjak (1.puta). Ne da nisam mirovala, nego sam radila normalno (osim što nisam dežurala, što mi je inače u opisu posla), ponašala se normalno, kuhala, čistila, odlazila u dućan i nosila teške vrećice, nisam uopće razmišljala o postupku. 13.dnt- beta 113,0, za 2 dana 189,0- rezultat je mlada dama koja će uskoro 4 godine.
    6. pokušaj, ovaj pokušaj- ponovno prirodnjak, vratili mi 4-stanični embrij 2.dan nakon aspiracije. Na dan transfera sam glumila da mirujem, ma tko uopće može ležati s 4-godišnjim tsunamijem?!? Već sam preksutra bila dežurna. U ova 2 tjedna sam normalno radila, i na poslu i u kući, bila 3x dežurna uz naravno nespavanje i maksimalni stres, odradila i žešću virozu s temperaturom, mirovala sam samo kad sam spavala... i to je to, evo današnja beta je gore napisana. Kaže dr da je za 12 dnt sasvim uredna, ponovit ćemo ju za 4 dana, daj Bože da naraste.......
    Simptomi? Izgleda da nisu samo od Utrogestana. Ipak se osjećam trudno- sise bole i velike su, umornija sam nego inače, stalno ili imam temp oko 37 ili ako ju i nemam osjećam se "temperaturno", trbuh napuhan, sad ko da me pere PMS, par dana nakon ET su me boljeli jajnici a 5-6 dnt sam osjećala probadanja dolje nisko.
    Mislim, nadam se i vjerujem, da će sve biti o.k. Samo da beta za 4 dana naraste.....
    Pusa svima i glavu gore, ja sam očiti primjer da se može, i to u uvjetima koji nisu baš otptimalni- prirodnjak, posao, stres, nemirovanje, dežurstva, viroza uz temperaturu, radovi po kući...
    Sretno svim čekalicama!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •