mare![]()
Mare, OKNP...
Baš mi žao...
I dalje od sveg srca navijam za vas.![]()
Mare, jako, jako mi je žao. Baš sam se ponadala da je ovaj put onaj dobitni.![]()
Da vas sve malo razveselim i ohrabrim.......isti post je i na "Nakon transfera", ali evo i ovdje, da vas sve podigne...
Danas 12 dnt- beta 90 (da zaokružim).
Priča ide ovako: 4 stimulirana ciklusa- ništa. Sva 4 puta mirovala i uglavnom ležala.
5. pokušaj- prirodnjak (1.puta). Ne da nisam mirovala, nego sam radila normalno (osim što nisam dežurala, što mi je inače u opisu posla), ponašala se normalno, kuhala, čistila, odlazila u dućan i nosila teške vrećice, nisam uopće razmišljala o postupku. 13.dnt- beta 113,0, za 2 dana 189,0- rezultat je mlada dama koja će uskoro 4 godine.
6. pokušaj, ovaj pokušaj- ponovno prirodnjak, vratili mi 4-stanični embrij 2.dan nakon aspiracije. Na dan transfera sam glumila da mirujem, ma tko uopće može ležati s 4-godišnjim tsunamijem?!? Već sam preksutra bila dežurna. U ova 2 tjedna sam normalno radila, i na poslu i u kući, bila 3x dežurna uz naravno nespavanje i maksimalni stres, odradila i žešću virozu s temperaturom, mirovala sam samo kad sam spavala... i to je to, evo današnja beta je gore napisana. Kaže dr da je za 12 dnt sasvim uredna, ponovit ćemo ju za 4 dana, daj Bože da naraste.......
Simptomi? Izgleda da nisu samo od Utrogestana. Ipak se osjećam trudno- sise bole i velike su, umornija sam nego inače, stalno ili imam temp oko 37 ili ako ju i nemam osjećam se "temperaturno", trbuh napuhan, sad ko da me pere PMS, par dana nakon ET su me boljeli jajnici a 5-6 dnt sam osjećala probadanja dolje nisko.
Mislim, nadam se i vjerujem, da će sve biti o.k. Samo da beta za 4 dana naraste.....
Pusa svima i glavu gore, ja sam očiti primjer da se može, i to u uvjetima koji nisu baš otptimalni- prirodnjak, posao, stres, nemirovanje, dežurstva, viroza uz temperaturu, radovi po kući...
Sretno svim čekalicama!!!!!
Becky, čestitam! (već sam prije rekla da si trudnica)
Thanks svima na tješenju.
Becky![]()
, a svim tužnicama (na žalost ima vas) veeeliki zagrljaj i ~~~~~~ da što prije prebrode gubitak i marširaju u nove pobjede!
mare draga,baš mi je žao..
ali link je..![]()
Mare![]()
Mare41, stvarno mi je žao.
Becky, čestitke
mare41, jako, jako mi je žao!!! Drži se, i znaj da ti od srca želim da ti već sljedeći postupak urodi plodom!
Vratile se rode, evo da skuham
Becky, čestitke!
prag, nadam se da možemo čestitati
Iva Mia, nestrpljivo čekamo da javiš što se događalo posljednih par dana.
I sve novosti na sunce.
Eh curke moje proradile rode....moja beta jučer 16 dnt je 420![]()
Ajme, draga Iva Mia, čestitam!!!!!!! Predivno!Kad je prvi UZV? Mijenjaj potpis
![]()
Iva Mia, čestitike!!! Prekrasno, i to iz zamrznutih j.s.!!! Cure moje svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Iva Mia čestitam!!!
Iva Mia čestitam!
Sali i Nina32 čestitke za super bete
Sara38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Posljednje uređivanje od Iva Mia 2009 : 16.06.2011. at 12:09
Iva Mia čestitke!!!!!
I konačno proradio forum! Jeeee!![]()
hm čekamo još jednu betu od 14.06 valjda će nam se javiti![]()
cestitke novim betalicama!!!!
svima kojima trebaju vibriceeee do nebaaaa!!!!!!!!!!!
Baš mi je drago da je proradio forum
čestitam novim trudnicama
i svim čekalicama puno sreće
Čestitam svima, a posebno Iva Miji i držim palčeve velike!!!
čestitke novim trudnicama...![]()
čekalicama puno~~~~~~~~~~~~~~~~~
Juhuuuu...proradio forumCure moje drage da znate samo kako ste mi nedostajale.Evo mog izvjestaja: u utorak vracena dva smrzlica i isto vece sam pocela sa fragminom. Beta 27.06. a do tad trening zivaca
![]()
Andream svaka cast!!!! Navijamo za dalje da sve bude kako treba!!! Kako mi dajete nadu, ja imam 40+!!! Uraaaaa!!!
Ima li vesti o Vala Mala?
Nema roda par dana , a kad ono gnijezda prepuna jaja
Čestitke Andream, Iva Mia, Sali, Becky
Svima ostalima šaljem puno dobrih vibri i pozitivnih misli!!!
I na kraju-moj jučerašnji dobitni broj 1311, 14 dan transfer 2 blastociste. Još uvijek ne mogu doći k sebi![]()
KOnačno proradio forum, rode moje kako ste mi samo falile!!!
Andream, Iva Mia, Sali, Becky, nina32 , čestitam vam odi od sad da vam sve bude školski! Bravo, možda je server morao pasti da u tom periodu bude toliko lijepih beta!
alma_itd sad vibramo za tebe i tvoje smrzliće! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Čestitke svim friškim trudnicama!
Kako lijepe vijesti nakon toliko dana bez foruma!
X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
za sve što vam treba!!!!!!!!!
Proradio je,proradio
Čestitke novim trudnicama.... jeeeeeeeeeee
Sara38 posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima puno dobrih vibrica i pozdrava!![]()