-
Osoblje foruma
Mala Mimi.................
sve znaš...................
ValaMala čestitam i čuvaj se. cure su sve već rekle, inače ima STRIKE, ona je također Reš trudnica, dva vraćena embrija, oba se primila i jedan se podijelio...... nije se dugo javila........................
Što se tiče pretrpljenih strahova zbog doktorovog baljezganja o plodu koji ne vidi!? tad i nije mogao vidjeti ama baš ništa, nije mi jasno kako je tako mogao krivo procijeniti situaciju, posebno kao MPO stručnjak koji sigurno mora znati kad najranije možeš vidjeti plod............ Moj me MPO stručnjak na 1. uzv naručio tek 6+5 kad je bio siguran da će i otkucaje srca vidjeti..........
Također, nepravilno duplajuća beta!? prvu si vadila u Petrovoj a drugu na Vuk Vrhovcu tako da su te nepravilnosti ukoliko ih uopće ima sigurno posljedica vađenja bete u dva različita labosa........... da si obje vadila u istom dam se kladiti da ne bi bila situacija koju si ti prošla.
Žao mi je što si te strahove pretrpjela, HS je druga priča, očito je i beta odradila svoje i pogoršala HS. Nek si ti nama sad ok, čuvaj te tri mrvice............. tu trudnoću iznijeti do kraja će biti pravi izazov, a mi smo tu da te bodrimo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Kadauna : 19.06.2011. at 15:54
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma