-
Curke, znam da je mene nakon transfera u tom groznom i teškom periodu čekanja bete ili menge ili plusića/minusa na testu uvijek zanimalo kakve rane simptome su imale žene u onom postupku kada se dogodila toliko željena trudnoća, pa evo da vam napišem moje:
Nikakvih posebnih grčeva, leptirića i ostalo u maternici, baš ništa
Raspoloženje jednako kao i inače, osim nervoze iščekivanja
Temperatura prosjek oko 36,6 - 36,8, dakle nikakve vrlo visoke temperature iznad 37
Apsolutno nikakve promjene u grudima, ni povećanje, ni bolovi, ni promjena boje bradavica...
Normalno mokrenje, ništa posebno često
Nikakav metalni okus u ustima, nikakve promjene u ukusu, mirisima...
Normalna razina energije, nikakav posebni umor
Nisam imala implantacijsko krvarenje / spotting
Nikakve mučnine
(a primile su se trojke! i kao trebalo bi biti jačih simptoma...)
Jedini simptom, koji još uvijek traje, a došao je tek kasnije, jesu "menstrualni" grčevi i bol u donjim leđima, kao prije menge, pravi pms. No to je u početku bilo tako blago, sada je izraženije.
Toliko o simptomima, iskreno u postupcima i pokušajima kada nisam bila trudna, imala sam više simptoma nego ovaj put koji je bio bingo.
To sam vam htjela napisati, jer znam da se uvijek nekako nadamo da će nam neki simptom "objaviti" da smo trudne, no puno cura koje sam upoznala su mi potvrdile istu stvar, da prije bete nisu iskusile baš nikakve simptome, pa tako evo i moja frendica koja je imala transfer točno tjedan dana prije mene i isto je zatrudnjela. Ništa, bila je SIGURNA da stiže menga, a ono, evo bebice.
Nemojte se uopće zamarati simptomima, bez brige, oni će doći kasnije, no opet su različiti od osobe do osobe. Ja sam oko 4., 5. tjedna odjednom izgubila svaku želju za kavom i bilo čim slatkim (što je morbidno čudno za mene!), počeli su dosta jaki umori i iznimna osjetljivost na mirise. No, nemam mučnine, ponekad mi bude zlo, no bez povraćanja, a sada sam 7+1. Malo su veće grudi, no nisu bolne.
Eto, mislila sam da možda ovo nekom pomogne u čekanju i smiri ga u slučaju "izostanka" razno raznih simptoma.
Pusa svima velika!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma