Evo i mene ljuta k'o puskaDanas jurila s posla ko manijak da stignem u lab izvaditi betu i uspijemo stici do 18h(do kad oni i rade) i izadje mi ona ljubazna teta u susret i izvadi mi krv.Rezultati bi zvanicno trebali biti sutra poznati.Ali MM nije mogao cekati(na srecu) i nekako uspije dobiti broj lab(bolnicka je pa radi cijelu noc) i iskoristi sav svoj sarm da sazna rezultate da bi mu ona zena u lab. rekla da betu uopste nisu ni mjerili nego druge hormone jer je tako pisalo na uputnici
A uputnicu za vadjenje krvi nam je napisala asistentica od naseg dr(to je inace standardno da ne moras cekati zbog te papirologije).I ja pogledam i na uputnici koju imam za srijedu 4 hormona zaokruzena ali nigdje HCG
Krv je jos uvijek u labu,ali nadam se da ce sutra moci da je iskoriste za odredjivanje bete jer im je potrebno da to dr. sad posebno zatrazi(a on inace sutra ne radi
).Ako budem morala ponovo sutra navece vaditi krv za betu onda mi drugo vadjenje krvi( a za mene najvaznije)pada u cetvrtak a tad cu biti u drugoj drzavi jer moram na jedan kurs.Uh,zasto jednostavno kad moze i komplikovano.