alma_itd, čestike na predivnoj beti i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo pravilno duplanje!
mury, pa ovo je pregrozno![]()
alma_itd, čestike na predivnoj beti i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo pravilno duplanje!
mury, pa ovo je pregrozno![]()
Mury
Alma čestitam na krasnoj beti!
Čestitke i ostalim trudnicama!
Svim čekaliicama koje čega~~~~~~~~~~~~~~~
Mury želim da sve ipak prođe u redu
alma_itd čestitke i vibram za pravilno duplanje bete
a joj murysamo da nije vmt. samo da nije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nek odgađaju , nek nije , nek grijese ,ah bas mi je zao
Joj, mury,strasno mi je zao... drzi se...I drugim tuznicama hug, a betalicama cestitke...
Alma za betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ovaj put to bude to~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajme Bože dragi daj ženi snage...ja ne vjerujem...Mury draga baš mi je žao ... nakon toliko sreće sad ovo ... nemam riječi
Joooooj tako sam se rastužila, a došla sam vam svima poželjeti puno sreće
Draga Mury želim da ovo što prije prođe, isto tako ti želim da što prije postaneš majka.
Ponekad se pitam ima li kraja za neke boli
Svima vam šaljem puno poljubaca i vibrica za uspješne bete, postupke i ubrzo dočekane bebice![]()
A jooooj...sad sam dosla da vidim sta je bilo sa Mury i vidim ove prestrasne vijestiPa ima li kraja ....A bila sam ubjedjena da je to to.Molim Boga da joj da snage da se oporavi psihicki jer ovo je stvarno sok.Nemam rijeci.Mury draga zelim ti brz oporavak i saljem ti veliki zagrljaj.
Nemam riječi ... Ne znam što ti reći osim da mi ne očajno žao![]()
Mury, draga, neopisivo mi je žao! A stvarno, nakon toliko sreće, zašto je ovo moralo doći?! Nevjerojatno!![]()
Mury stvarno preprestrašno!žao mi je!
Mury draga drži se.
drage suborke sada sam se čula s Mury,
šalje vam veliki pozdrav i zahvaljuje na podršci, ona kaže da je bolje, koliko u uvom trenutko to može biti...![]()
Last edited by darmar; 29.06.2011 at 12:31.
a moja mury kako mi je žao![]()
strašno sam se veselila tvojoj beti i sreći kad ti već cito niije uspio... nisam mogla zamisliti ovakav scenarij
drž se draga moja![]()
e sad sam tek potonila a danima se već mučim s nekim vlastitim propitkivanjima svega skupa ali i kad te zgazi sva nevolja ovog svijeta treba se izdić i nastavit dalje nekako.
Mury draga drži se i oporavi brzo, mislimo na tebe
Mury, draga, tako me razveselila tvoja T...i tako mi je bilo strašno ovo čuti. Pitam se zašto, zašto baš mora biti tako. Šaljem ti jedan veliki zagrljaj, i ne gubi nadu. Uvijek nakon lošega, dođe sunce.