drage moja, nova sam ovdje... i zamislite i mene zanima jesam li trudna situacija je slijedeća. inaće imam poremecaj hormona i nikad neznam kad su mi plodni dani, čak me i ginekolog upozorio na to da mi danas može bit plodni dan a sutra dobit... ugl. imala odnos 2 dana prije nego sam dobila i dragi svršio u mene... i ja dobijem, međutim vec drugi dan menge, skoro ništa nije bilo i onda nakon 2 dana počelo neko rozo krvarenje(čitala sam negdje da tako nekako izgleda to implantacijsko krvarenje)... nisam se na to puno obazirala, niti sam sumnjala da sam trudna... al dan dva iza nakon šta sam počela trčat na wc mokrit svakih 15, 20 min, postalo mi sve nekako sumnjivo, imam i lagane bolove u donjem djelu stomaka, al to može bit i kod ovulacije, pa to ne uzimam kao simptom... i sad sam još počela spavat nenormalno, samo da mi je krevet osim toga nekako sam čudna sama sebi, iman neki osjećaj... sad više neznam jesam ga umislila il šta :D od odnosa je tek prošlo nekih 10-15 dana, tako da niti mogu test napravit nit išta, al ću izludit samu sebe dok ne saznam... pa eto jel ima neko slicnih iskustava??? i šta mislite općenito?