-
Pozdrav svima,
imam pitanje za one s vise iskustva (ja ga nemam uopce, obzirom da je mom m. i meni ovo prvi pokusaj zarudnjivanja)-14.12. sam imala zadnju men. Menstruacije su mi inace redovite, svakih 25-26 dana, tako da znam otprilike kad su mi plodni dani s time da sam ovaj puta jos koristila i ovulation test. danas mi je 26.-i dan od zadnje mesntruacije tako da sam jutros napravila test i nemalo se iznenadila kad je izasao negativan.
bila sam uvjerena u poz. jer se osjecam "neobicno" - zadnjih tjedan dana mi je muka (uglavnom pred vecer), nemam apetita, imam zgaravicu, od jucer me boli donji dio ledja, dosta sam razdrazljiva... u biti se osjecam kao da cu svaki tren dobiti gripu (koza mi je jako osjetljiva kao kad imam temperaturu, boli me glava, osjecam se nekako tromo i usporeno, zima mi je konstantno, a ako legnem i pokrijem se dekicom odmah mi je neopisivo vruce), primjetila sam da su mi otekle noge (ne naocigled, ali jedva sam zakopcala cizme jutros)... za sve ove simptome sam saznala tek sada trazeci po internetu da su u biti simptomi trudnoce, tako da mi se ne cini da su na psihickoj bazi (znala sam samo za povracanje kao simptom, no to nit nemam, a i ovo otianje nou sam mislila da dolazi tek kasnije).
zdravstveno bi trebalo biti sve ok (svi papa testovi i pregledi do sada su mi bili uredni). ono sto me zbunjuje je cinjenica da se osjecam neuobicajeno, uz negativan test, a i cinjenicu da je ovo ipak (tek) prvi pokusaj.
do dokora mogu tek iduci tjedan (osim ako bude nekih zabrinjavajucih simptoma/dogadjaja).
kad da ponovno napravim test i da li bi greska mogla biti ako sam predugo drzala stapic testa (u uputstvima pise 20 sec, mislim da sam drzala pola minute, nisam mislila da bi to moglo biti bitno)? dok sam cekala da se ocita rezultat drzala sam test u ruci, obzirom da pise da mora uspravno stajati sa stapicem prema dolje, no sad citam da nije dobro da se trese i pomice dok ocitava...) inace sam koristila clearblue digital, koji jasno pokazuje + odnosno - (nisu crtice koju bih mogla previdjeti ukoliko je slabija, primjerice).
hvala na odgovoru
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma