Pokazuje rezultate 1 do 50 od 465

Tema: TrudnoĆa ili ipak ne???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

curke.... imam pitanje jedno al mi odgovorite iskreno...hehe
    ovak kasni mi 18 dana inace mi zna kasnit al sad je drukcije....
    dode mi zlo kao da moram povracati ali (nemogu da povracam) imam bolove kao da cu dobit M, hmm mislim da sam trudna pa vas molim ako ista zna o tome pisite miiiii :D

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Kao prvo, postala si na krivu temu pa sam sad premjestio post ovdje. Kao drugo, nego kako nego da iskreno odgovore? Jos nisam vidio post u kojem netko trazi da mu se laze. A sto se tice trudnoce, mislim da par stotina zena ovdje zna podosta o tome, no ipak ces morati malo detaljnije napisati sto te zanima :lastan:

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    Kao prvo, postala si na krivu temu pa sam sad premjestio post ovdje. Kao drugo, nego kako nego da iskreno odgovore? Jos nisam vidio post u kojem netko trazi da mu se laze. A sto se tice trudnoce, mislim da par stotina zena ovdje zna podosta o tome, no ipak ces morati malo detaljnije napisati sto te zanima :lastan:

lastane :D

Meni je uvijek super kad se netko novi pojavi na forumu i kaže : "kasni mi xy dana , što vi mislite?"
    A što bi trebali misliti ? Nemamo staklenu kuglu , niti brzinske testove za trudnoću iz ljekarne koji rade na daljinu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •