pozz drage moje eto kao i vecina citala sam skoro sve sto ste napisale pa eto da se i ja pridruzim joj joj svaki mjesec nesto kasni simptomi malo da malo ne et zadnji mj imala 20 og inace dobijem do 33 dana ciklusa danas je taj kobni 33 dan osjecam se jako trudnom ( ali na zalost ne i prvi put ) test radila prije dva dana negativan jutros ponovila opet negativan ooooo jako zelim bit trudna i nadam se da je to sad, nesto vise ne vjerujem testovima posto prije nekih 3 mjeseca uspjela sam imat i lazno pozitivan test (( eto toliko od mene za sad mozda mi bar pomogne ako mogu nekog davit svojim "simptomima" osjecam da vec ludim i et sad trenutno mi se place stalno imam promjene raspolozenja grudi bole cudo jedno ali ne i bradavice tak strasno pritisak u donjem predjelu stomaka i zicanje u jajniku

eto danas je novi dan i dalje nisam dobila inace dobijem odmah u jutro neznam sto da radim iskreno mi je dosta testova danas me zica desni jajnik onak kao da imam grceve sto li sad to znaci pomagajte