Veliki pozdrav svima!
Čitam vas već dugo,ali tek sad se logirala :D
E ovako, imam situaciju. Naime, dragi i ja dugo radimo na bebici ( prvoj). Dosad je bilo neuspješno(u pitanju je skoro godina dana). A ovaj mjesec, ne znam, zbunjena sam. Kasni mi menstruacija 5 dana, imali smo odnose i za vrijeme ovulacije. Do danas nisam imala nikakve simptome PMS-a, čak ni bolne grudi, što je nevjerojatno za mene, samo povremena bol u želudcu i smanjen apetit. Inače, pušač sam, i jutros sam skoro povratila nakon cigarete, a od kave sam dobila, da oprostite, proljev. Umorna sam već danima, nije to jak umor, ali ipak je umor. Sada sam primjetila da kad se obrišem poslije wc-a, na papiru ostaje malo svjetle krvi. Naravno, odmah pomislila da je stigla vještica menstruacija. Ali na ulošku nema ništa, čak ni najmanji trag. Trbuh me ne boli, samo povremeno žigne i to više s lijeve strane. I dalje nemam nikakvih simptoma, ali sam i dalje strašno zbunjena. Ne znam ni sama šta napraviti, šta mi vi preporučujete? raditi test ili ne? toliko puta sam se već raočarala da me strah da neće tako biti i ovaj put. Imate kakav savjet?