Pokazuje rezultate 1 do 50 od 465

Tema: TrudnoĆa ili ipak ne???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    danijela 1990 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Pozdrav cure. Slucajno sam ovdje naisla, naime upravo sam ugledala 2 crtice. I dalje nevjerujem da je to to. Dali postoji mogucnost da je lazno pozitivan?

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Cesto evaporacijske crtice mjenjamo za lazno "pozitivne" testove, ali one su najcesce sive nijanse, tanje od kontrolne i puno slabije.
    Koliko vidim na drugoj temi, ti imas dvije debele crvene crte. Te crte su sigurno reagirale na hcg.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

e ovako imam pitanje

u 12mj 2016 godine sam imala menstruaciju od 17 do 22,,,,,od 29.12 sam imala ne zasticene odnose sa deckom.....nekoliko puta.....negdje od 3..4 prvog sam imala grceve u donjem dijelu stomaka,,,,9,1 sam kupila test i uradila,,,bila je samo jedna crtica.....10.1 sam ponovo imala zadnji ne zasticeni odnos,,,,,,,,a 10.1 u kasnim satima sam dobila (tada bi i trebala da bude menstruacija po pravilu),,,sve je bilo normalno,,,obilno krvarenje,,,do 15.1 tad je prestalo,,,,,,,oko 16,17 sam imala bijeli proziran sekret,,,,vlaznost je bila primjetna,,,,,21.1 sam ponovo imala krvarenje,,,manje nego u menstruaciji,,,ali su se vidjeli tragovi na ulosku,,,,to mi se desilo oko 2 sata popodne,,,,,,da bi oko pola noci prestalo,,,,,,,,22.1 mi i dalje sekret bio,,,,navecer oko 9 sati sam isla na wc i nakon obavljene nuzde sam na papiru vidjela par tackica krvi,,,,,,iducu menstruaciju bi trebala dobiti vjerovatno oko 3.2.....jeli to sve normalno sto mi se dogodilo,,,inace to krvarenje nakon menstruacije mi se dogodilo prvi put

23.1 sam uradila test i bio je negativan,,,,imala sam sekret bez boje i mirisa i dalje
    i danas 26.1 sam vidjela smedji iscjedak na donjem vesu,,,,,zanima me sta bi to moglo biti sve sta mi se desava
    hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •