Postovanje! Imam pitanje koje je mozda ovdje postavljeno vec tisucu puta no ja moram napisat svoju pricu.. zanima me je li moguce da sam ostala trudna, seksali smo se nezasticeno u plodne dane ali ne znam je li vec taj dan ovulacije bio prosao ili ne.. ugl bilo je u plodnim danima. Sada je proslo 10ak dana od tog, prije par dana imala sam snazne bolove u lijevom jajniku i bolne grudi. Sada (kad bi inace trebali poveti simptomi pmsa) me ne bole vise grudi, ali su teske i nekako opustene.. trbuh me i dalje boli svakodnevno j nekako podmuklo, neki krajnji umor (za koji nemam razlog jer sam na godisnjem) i bezvoljnost - takoderprema sexu (sto je neuobicajeno), piskim cesto i ustajem po noci (vrlo neuobicajeno za mene), i jucer sam primjetila iscjedak neki koji jos nikad nisam imala- jako jako gusti i pojacanog mirisa.. Pisem jer neznam da li umisljam.. Nije najbolji tren sad ali voljela bih ostati trudna generalno pa me zanima jesam li ja sad ovo umislila ili ima sanse da sam trudna??? I da, cigarete mi se gade! (Pusac sam)
Puno puno puno hvala unaprijed! ❤️