velika jabuka,mačkulina ...ćitam vaše postove i zasita ja imam drugi problem (to znate rh imunizacija) i to što kažu da se krv djeteta i majke ne miješa, e pa u mene se dogodilo da se pomiješala pred kraj prve trudnoće.može se dogoditi kako beba raste, raste njen krvotok,Male su šanse ali se dogodi, evo kod mene.Inače se krv miješa u toku porođaja. Uvijek!
Ja u niti jednoj trudnoći ni prvoj ni drugoj nisam vadila CRP i sad sam stvarno ljuta na dr.

( a rekla sam da ću u korizmi pokušati oprostiti im)Nema veze što je u mene drugi problem ali mislim pošto sam sklona E.Colli i to je dr znao da me trebao slati.
Ako dođe do slij trudnoće sijedit ću im na glavi sa svime i sama privatno ići vaditi kao što radim urinokulturu stalno i neke druge pretrage.
<što se tiče boli, evo mene su bolile prve dvije menstruacije nakon ovog poroda ali sada ne.Ne mogu vjerovati!Traju mi samo 4 dana ali ovaj put itekako znam kad mi je ovulacija jer mi nikad prije nije bio jači iscjedak u te dane a ginek pregledom je sve ok.Inače uzimam nekakv gel za imunitet intim područja i pošto koristimo prezervat za iritaciju i za sada je sve ok.
spolni odnos smo prakticirali ali čim sam se otvorila prst ne, a kade, saume,bazeni nema šanse.Slijedeći put rekla sam nema mora , sexa apsolutno NIŠTA! POST!