Pokazuje rezultate 1 do 50 od 102

Tema: gubitak bebe radi upale posteljice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

jabuko što je tebi točno pisalo na phd nalazu? meni piše infiltrirano upalno tkivo koriona.... jel to upala posteljice?

ja sam imala pobačaj u 14.tj i beba je imala hydrops, od kud se on stvorio nitko nema pojma, kromosomski je beba bila savršena...tak da meni više niš nije jasno

velika.jabuka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    jabuko što je tebi točno pisalo na phd nalazu? meni piše infiltrirano upalno tkivo koriona.... jel to upala posteljice?
    Je.. Kod nas piše: mikroskopskom pretragom posteljice nalazi se slobodni rub plodovih ovoja i ovoje korijalne ploče obilno prožete upalnim eksudatom neutrofila i gnojnih tjelešaca.

Maj nama je termin 8.5. i moram priznati da me tog dana panično strah.. nadam se da će on biti nekakva vrsta prekretnice, da ćemo nakon njega krenuti na bolje..

josipal, baš mi je žao.. Kad skupi snage, mama bi za početak trebala napraviti osnovne pretrage.. krv, urinokulturu, papu, cervikalne briseve,.. svakako i poradit na imunitetu. Pošalji ju k nama na forum, tu će naći puno informacija i podrške..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •