Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: sto napraviti kad u trgovini ne dignu onaj magnet s odjece

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno sto napraviti kad u trgovini ne dignu onaj magnet s odjece

mm kupio pred mjesec dana dva para hlaca u jednoj trgovini i jedne mu sve do neki dan bile u vrecici. kad ih je jucer isao probati skuzio je da je ona plastika sto stiti od kradje jos na njima.
    takve ih ne moze nositi, a neugodno mu je poci u trgovinu, kaze da mu nece povjerovati da ih je kupio, a ne ukrao (ima racun, etiketu, sve).

u trgovini ocito ne rade ona vratasca koja bi trebala pistati pa necu napisati koja je.

i sto sad?
    ne znam jel teze njega nagovoriti da pode tamo ili nekim alatom to skinuti?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa ako ima račun u čemu je problem.........

ja bih ih još ispsovala na pasja preskakala kaj su tako nemarni

a da odeš ti ,umjesto njega?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ne mogu tamo jer mi je daleko, a vec neko vrijeme ne vozim
    ali izgleda da cu prije ja busom nego on autom

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne znam kako je kod nas, ali u h&m ti "osiguraci" u sebi imaju ampulicu s tintom i svako nasilno skidanje prouzroci neoperive fleke.
    buduci da nam se ipak ponavljalo, mi smo cvrsto zamotavali u najlon-vrecicu i trgali. uspjesno.
    ali, ako vi imate racun i sve sto ide uz to... ne vidim razloga da ne odete, pa makar je proslo i vise tjedana.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mm je jednom ostao magnet na boxericama, pa je živčano sam to pokušao strati, ali nema šanse da se skine a da ne ostane rupa
    onda smo na poklon dobili trenerku za malog i isto - magnet! a kupljeno negdje vani... moja mama otišla u prvi dućan i zamolila da joj skinu, i skinuli. kaže, baš je briga šta su mislili, ako su mislili da je ukrala. a mi sad imamo prekrasnu narančastu trenerku (doduše već pomalo premalu). odi u najbliži dućan i to je to.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako je blizu mene, javljam se da cu poci tamo. daj mi hlace i racun i idem. i jos ces dobiti ispriku.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja bih mu ipak savjetovala da ode u dućan i traži da mu to skinu. MM.u je jednom tako ostao magnet na hlačama, kupljenim u H&M (nije bilo ampulice, to je valjda novost) pa je išao po par naših dućana ali nisu mu to mogli skinuti (nije valjda bio isti aparat) pa je skidao nasilno i napravio rupu u hlačama . Zašto bi u dućanu mislili da je ukrao hlače, sigurno im se ponekad dogodi i takva situacija - a na kraju krajeva, greška je njihova.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

dešava se to.
    moja mama je jednom donijela iz pariza nekakvu robu s tom zaštitom, pa smo išli od dućana do dućana u splitu da nam to pokušaju skinuti, jer nemaju svi isti sistem.
    ne treba ti biti neugodno, račun imaš, a vjerovatno im se to nije desilo prvi put.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I meni se to dogodilo s hlačama i majicom kupljenim istovremeno, ali sam ja, na žalost, račun izgubila. A bilo mi je prilično neugodno moljakati za skidanje. Takav sam tip.
    Hlače sam upropastila, ali sam zato za majicu već bila maher i skinula bez problema. Što praksa čini.
    Ipak, glasam za stručnjake.......
    A možeš i meni donijeti da pokušam.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tako sam ja kupila majicu u Nami i ostavili su mi to gore. Što je najbolje, izlazna vrata jesu pištala, ali me nitko nije zaustavio :? (a ja sam mislila da se ne deru zbog mene, nisam znala da je to ostalo gore). Skužila sam kad sam došla doma i onda natrag u Namu da mi to skinu. Još se žena iščuđavala kako se alarm nije oglasio - kažem ja da je, ali me nitko nije zaustavio. Ne kužim onda poantu tog alarma. :? U Algoritmu se zna desiti da zaborave skinuti zaštitu sa nečega, ali onda oni stričeki na ulazu odmah sve ispregledaju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nakon neuspjelog eksperimenta koji je ukljucivao posudbu nekog oogromnog zvucnika, ne pitajte ipak je odsetao do jedne trgovine (ne one u kojoj je kupio, ali njihove, u nasem kvartu) plastika je jos uvijek na hlacama.
    nemaju isti sistem

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajoooj. ma daj ih meni.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo neka ode u trgovinu u kojoj je to kupio.

Jednoj mojoj frendici se to dogodilo u Beču i jedva ih je uvjerila da nije ukrala, iako je imala i račun i sve. Na kraju su se ispričali, ali kaže da joj je bilo zlo od svega.

Inače, u h&m-u nemaju ampulice, nego samo one plastike s iglom, a ampulice imaju u New Yorkeru.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme, sanja, nisi joj to trebala reci.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ici ce u tu trgovinu, samo nam je bas van svih ruta.
    ivana, i tebi je predaleko , znas da si ti mm usput .

nagovorila sam ga da to sam obavi tako sto sam mu rekla da mi je na forumu MASU, BAR DVADESETAK ZENA reklo da im se to CESTO, MA SKORO PA REDOVITO dogada i da im u trgovinama to BEZ IKAKVIH PROBLEMA skinu, cak i uz ISPRIKU. da bez isprike ne izlazi.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sad ih može tužiti i za duševnu bol.......

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i, jel otiša?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

a odakle si ovo iskopala....

mozda je u medjuvremenu jos koji put bio...

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    a odakle si ovo iskopala....

mozda je u medjuvremenu jos koji put bio...
    Ovo isto je i meni palo napamet!

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ivarica, ako ti M jos nije otisao ispricaj mu kako sam ja frendici kupila novcanik u Engl i dofurala u RH. Ona je nakon par mjeseci dosla u Engl i u skoro svakom ducanu se ukljucivao alarm na njen novcanik.Mozes zamisliti koji je to bio neugodnjak. Nakon prvih nekoliko smo se pocele smijati ko lude, jer ak nije tragicno onda je komicno. Ja srecom cuvam sve racune godinama, pa smo zajedno otisle u taj ducan gdje sam kupila i trebalo im je nekoliko minuta da uopce pronadju naljepnicu na kojoj je taj neki kao magnetic sa bar kodom i zastitom. I naravno da su se ispricale.
    Ako ima racun nema mu kaj biti neugodno.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam tako umotala i poklonila haljinicu s magnetom

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Ivarica...
    nakon 6 godina nema ni hlace vise, a ne racun loool

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Idem ja spavati...vidim da je bilo dosta, a zanijela sam se

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    nakon 6 godina nema ni hlace vise, a ne racun loool

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Ivarica, ako ti M jos nije otisao ispricaj mu kako sam ja frendici kupila novcanik u Engl i dofurala u RH. Ona je nakon par mjeseci dosla u Engl i u skoro svakom ducanu se ukljucivao alarm na njen novcanik.Mozes zamisliti koji je to bio neugodnjak. Nakon prvih nekoliko smo se pocele smijati ko lude, jer ak nije tragicno onda je komicno. Ja srecom cuvam sve racune godinama, pa smo zajedno otisle u taj ducan gdje sam kupila i trebalo im je nekoliko minuta da uopce pronadju naljepnicu na kojoj je taj neki kao magnetic sa bar kodom i zastitom. I naravno da su se ispricale.

Eto ga tema, taman sam htjela otvoriti novu jer sam danas već poživčanila zbog svoje torbe koja pišti po dućanima. Kupila sam ju prije dva tjedna u jednom butiku u Martićevoj, običan mali obrtnički dućančić, nema nikakve sigurnosne plastike niti na izlazu senzore,
    prodavač mi nije ništa skidao s nje, izdao je račun od 200 kuna, nikakva specijalna torba (osim što je fora zbog dezena), ono, djelovalo ful bezveze.

Prvi put zapištala mi je na ULAZU u Konzum, mislim, slučajnost, nakon toga na izlazu ništa, kao i još masu puta na izlazima iz dućana - ništa.
    No, prije par dana na izlazu iz Peveca opet je zacičala i tamo me likovi ispregledali u onoj sobici pored izlaza ko kakvog kriminalca.
    Taman se priberem od neugode i ljutnje, uopće nisam mislila da je torba u pitanju već okrivim neki sklopivi nožić (kao švicarski) koji sam nosila u torbi, neku minijaturu što mi je muž kupio i to izbacim.

Kad opet, jutros izlazim s prepunim kolicima iz Super Konzuma i opet zapišti na blagajni.
    Izbacim sve iz torbe (žena na blagajni nije htjela preturati, neugodno i njoj), ali ja sam poživčanila, poludila sam, čovječe, prazna, posve prazna torba pišti. Ako je na većoj udaljenosti od senzora, ništa, ali ako se okrenem blizu - zapišti. Tamo sto ljudi u redu, a ja poludjela isipam iz torbe stvari i postavljam je pred senzor, a ona pišti.

Teško mi je reći je li mi više bilo neugodno ili sam bila živčanija, miks neki.

Gdje su ti navodni magneti? U kojem su obliku? Jesu li zašiveni u postavu? Da režem pa čeprkam?

Jel' može biti da netko nabavlja ukradenu robu i prodaje, iako mi je i to čudno jer zašto bi onda izdavao račun? Ne kužim uopće.
    Mislim, nit' je neka marka niti je kupljena u dućanu koji ima ikakve senzore i zaštite na izlazu, ja nemam račun, ne mogu ga naći, i što sad s tom torbom?
    Mogu je baciti ili ne nositi ju po dućanima, što mi je koma, paziti gdje ju mogu nositi i strahovati gdje će zapištati.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nena-Jabuka, ja sam tako u jakni imala magnetnu naljepnicu u đepu prilijepljenu koja je pištala. Veličina je bila možda 2X2cm. Našao ju je zaštitar u Intersparu, isto kada mi je bilo dop..... pištanje. Jakna je kod kupnje imala onaj veliki magnet i taj je skinut, a ovo su zaboravili. Pogledaj po đepićima da li je negdje ulijepljeno.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Nena-Jabuka, ja sam tako u jakni imala magnetnu naljepnicu u đepu prilijepljenu koja je pištala. Veličina je bila možda 2X2cm. Našao ju je zaštitar u Intersparu, isto kada mi je bilo dop..... pištanje. Jakna je kod kupnje imala onaj veliki magnet i taj je skinut, a ovo su zaboravili. Pogledaj po đepićima da li je negdje ulijepljeno.
    Pregledala sam, ali ne vidim ništa izvana po džepovima , jedino ako je negdje zašiveno. Ali vratit ću se ja i tipu u dućanu, bez obzira što nemam račun pa ga pitati na koju foru se to događa s robom kupljenom u dućanu koji uopće nema ni magnete na robi ni senzore, ko da si kupio na placu pa ti pišti.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    mm kupio pred mjesec dana dva para hlaca u jednoj trgovini i jedne mu sve do neki dan bile u vrecici. kad ih je jucer isao probati skuzio je da je ona plastika sto stiti od kradje jos na njima.
    takve ih ne moze nositi, a neugodno mu je poci u trgovinu, kaze da mu nece povjerovati da ih je kupio, a ne ukrao (ima racun, etiketu, sve).

u trgovini ocito ne rade ona vratasca koja bi trebala pistati pa necu napisati koja je.

i sto sad?
    ne znam jel teze njega nagovoriti da pode tamo ili nekim alatom to skinuti?
    Jel to H&M u WG - tamo je moj mali "ukrao" šiltericu, tek smo nakon 10 min šetnje po WG skužili kaj ima u rukama, pa sam je nosila natrag, ništa nije zapištalo ni kad sam opet ušla u dućan.

I nemam problem napisati da tamo nešto ne radi, nije to moj problem, nego njihov.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Jel to H&M u WG - tamo je moj mali "ukrao" šiltericu, tek smo nakon 10 min šetnje po WG skužili kaj ima u rukama, pa sam je nosila natrag, ništa nije zapištalo ni kad sam opet ušla u dućan.

I nemam problem napisati da tamo nešto ne radi, nije to moj problem, nego njihov.
    2006 godine još nije bilo WG-a.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    2006 godine još nije bilo WG-a.

ajme, nisam ni skužila..kak je ta tema sad iskočila?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Pregledala sam, ali ne vidim ništa izvana po džepovima , jedino ako je negdje zašiveno. Ali vratit ću se ja i tipu u dućanu, bez obzira što nemam račun pa ga pitati na koju foru se to događa s robom kupljenom u dućanu koji uopće nema ni magnete na robi ni senzore, ko da si kupio na placu pa ti pišti.
    neznam jeli moguće da oni magneti od kopče torbe pište? kojim ti se sistemom torba zatvara? ako ona ima magnet da nije do toga?

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku

ajme, nisam ni skužila..kak je ta tema sad iskočila?
    Makita podigla greskom a sad evo Nena J. ima slican problem.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •