Dragi moji imam nekoliko pitanja ali nisam nista uspjela na tu temu naci u pretrazniku..

Naime prije 2 tjedna je u zgradu u kojoj zivimo u stan ispod nasega doseljena obitelj sa dvoje malene djece, beba od 4 mj. i bebac od 1,5 god ili malo vise.
Od kako su se doselili djecica danonocno placu, ali nije to razlog mog javljanja.
Posto je zgrada katastrofalno zvucno izolirana, cuje se apsolutno sve, i najnormalniji razgovori se dobro cuju.
Neko jutro je mene i malenoga probudilo urlanje, i vristanje majke i ovog starijeg kindera....Djetesce je bjezalo po stanu, vristeci od placa a majka je isla za njim iz prostorije u prostoriju i verbalno ga vrijedala rijecima koje ne zelim niti spomenuti prijetila mu je da ce ga sravniti sa zemljom ako samo pisne ili se pomakne sa mjesta, govorila mu je prestrasne stvari i toliko urlala da je to bilo prestrasno za slusati.
Ja sam ostala skamenjena u krevetu, privukla sam svoje dijete k sebi i rasplakala se...nisam znala sto da napravim....dali pozvati policiju ili otici dolje i reci joj par rijeci...dali otici dolje i dovesti djecu kod sebe dok policija ne dodje??? Stotinu mi je stvari letilo kroz glavu, ali nista nisam napravila.
To je trajalo nekih 10 minuta....

Od tada se to ponavlja najmanje jednom dnevno u tom stanu ispod nas.
Evo i maloprije je isto bilo grozno, ali sada je to cuo i moj suprug koji se zgrozio.
Uzasno mi je zao te djecice dolje i shvacam zasto u biti toliko i placu...kako i ne bi uz psihicki nestabilnu majku.

Recite mi molim vas sto napraviti u ovakvoj situaciji i kome se obratiti za pomoc???