Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: rano otkrivanje trudnoće

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno rano otkrivanje trudnoće

Pozdrav svim korisnicima. Ja sam nova ovdje pa je možda već negdje pisano o ovome.
    jučer sam bila na AIH prvi puta. ZM je bila 18.2. Od trećeg do sedmog dana bila sam na Clomifenu 100mg/dnevno. Folikulometrija je bila 8 d.c. (desni jajnik folikul 11mm, lijevi 18x14 mm, endometrij 6mm), 12 d.c (desni 12mm, lijevi 16x14mm, endometrij 6mm), 12 d.c. (desni 16mm, lijevi 17mm, endometrij 9mm). 13 d.c. u 22 h štoperica Ovitrelle, 15 d.c. AIH, 34.0x10`6.
    otuštena sam s terapijom Folacin a 5mg dnevno i Utogestan 3x200mg vaginalno tijekom 14 dana. Doktorica mi je rekla za 14 dana napraviti test i odrediti beta hCG.
    Zanima me kad najranije mogu napraviti test kod kuće, prije nego odem vaditi betu? Može li mi dana štoperica dati lažan pozitivan rezultat testa zbog razine hCG-a? Koji test je najpouzdaniji?

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ježić, dobro nam došla!
    ja sam nakon svog 1 aih-a radila test doma nakon 10-tak dana. a nakon drugog ga nisam niti radila, nego sam cekala betu.
    sta se tice testvoa, ja bi svaki put kupila razlicit, tako da ti ja bas neznam koji je dobar a koji losiji. mislim da je najbolji onaj koji pokaze zeljene rezultate.
    znam da ti nije lako cekati sad tih 14 dana da produ, imas osjecaj da nece nikada.. ali samo draga, opusteno!
    i zelim ti jednu jakkkoooo veliku troznamenkastu betu!
    koji ti je danas dan od aih-a?

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Jučer sam bila na aih(15 d.c.), dakle danas mi je prvi dan u nizu čekanja...
    Inače, već sam davno odustala od kupovanja testova dok sam se nadala plusu samo u kućnoj radinosti, i rekla sama sebi da ih više nikad neću kupiti. Svaki put kad bi se nadala trudnoći, dva dana nakon testa dobila mengu. Ipak, toplo se nadam da mi je aih uspio, pa sam nestrpljiva! Znam da je najbolje pričekati betu, ali ja bi najradije odmah sad znala na čemu sam!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Draga ježić, pridruži nam se na Potpomognutoj, a temu za AIIH imaš ovdje: http://forum.roda.hr/threads/33824-inseminacija/page20 , štoperica se izluči nakon 5 dana, a test, tj. betu možeš raditi 14 dana od AIH (ili kako su ti odredili), sretno!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

znam kako ti je sada, i ta nestrpljivost na trenutke vodi do ludila.
    zelim ti svu sricu ovog svita i od srca ti zelim da ti je aih uspio!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hej cure hvala vam puno na potpori!
    Mare, gdje točno na potpomognutoj? Ima puno tema... Ja sam nova tu, pa još istražujem. Inače, objavila sam jedan post na temi Klomifen.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •