Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: ne mrsam viseeeee

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno ne mrsam viseeeee

A kako sam se samo folirala kada su kile pocela spadat

Po porodu je otislo oko 10 kg. Za sest mjeseci sam smrsala oko 9 kg. Zadnje mrsanje je bilo prije 1,5 mjesec. Od tada nista. Ni grama Nisam na dijeti, ali se ne prezderavam
    Sad imam 81 kg Prije trudnoce sam imala oko 72,73,74 kg i to je za moju visinu od 1 80 idealno
    Donji trap, tj. nonice, su manekenske (ako zazmirin na kapilare), ali gornji trap (struk i cice) su :shock: :shock: :shock:
    Nista mi ne moze.
    Kako vama ide?

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Uzbrdo

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Joj, i mene je toga strah

Trenutno izgledam ko malo jaca ptica

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Prije nego i ovaj topic zaključaju, moram se pohvalit!!
    10 dana nakon poroda sam vratila kilažu prije trudnoće i još bila 3 kg u minusu :D .
    Nikad u životu sebi nisam bila zgodnija, smršavila sam taman na pravim mjestima. Sad nakon 6 tjedana izgledam ko manekenka, bedre su mi se stanjile, stomak mi je potpuno ravan (takav nije bio ni prije trudnoće), cike su se popunile tako da i struk izleda tanji, ma jednom riječju savršenstvo.

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj snorki prvotno napisa

Trenutno izgledam ko malo jaca ptica

I kod mene je isto. Ostale su još 3 kile, al one ni makac i to sve u struku i trbuhu. Nisam na dijeti, ali niti ovi blagdani mi baš nisu pomogli (klope u izobilju, a tek kolači...).

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa
    Prije nego i ovaj topic zaključaju, moram se pohvalit!!
    10 dana nakon poroda sam vratila kilažu prije trudnoće i još bila 3 kg u minusu :D .
    Nikad u životu sebi nisam bila zgodnija, smršavila sam taman na pravim mjestima. Sad nakon 6 tjedana izgledam ko manekenka, bedre su mi se stanjile, stomak mi je potpuno ravan (takav nije bio ni prije trudnoće), cike su se popunile tako da i struk izleda tanji, ma jednom riječju savršenstvo.
    sto bi ga zakljucali :?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pa zar nisu zaključali onaj gdje si se ti (ili netko drugi) hvalila da si stala u stare "farmerke", pod izlikom da to nema veze s roditeljstvom??

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa
    Pa zar nisu zaključali onaj gdje si se ti (ili netko drugi) hvalila da si stala u stare "farmerke", pod izlikom da to nema veze s roditeljstvom??
    cekaj, po ovo je podforum "nakon poroda". Kile su dobijene u trudnoci

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Tako je, pogriješila sam, evo baš išla gledat, nije zaključan!!

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

snorki, pa normalno je da tijelo prestane neko vrijeme sa mršavljenjem; meni je znalo biti i po dva mjeseca da mi niš ne ode, pa onda odjednom 2- 3 kg padnu...sve će otić; zar sumnjaš, pored dvoje djece, pa još ak odete u planine...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam zatrudnila sa 70, i to mi je bilo za par kila previše (imam 182 cm, ali zeznutu građu, jake noge i bokove, bez obzira ne visinu tek sa 66,67 kg to izgleda dobro), 7 dana nakon poroda imala sam 74, mislila sam joj, kad ću skinuti tih 4 viška, i još koju dole.
    Sada 2 god i 8 mj kasnije imam 84, sise slaba trojka, a još dojim, kad prestanem biti će vrećice za duhan, struka još imam, ali bokovi i noge pucaju, mogu ući samo još u jedne trapke, sa elastinom, a i te su se izderale među nogama.
    I umjesto da idem dolje, svaki mjesec imam 1/2 kg više, već sam troma, ma užasno se osjećam, al opet žderem, nikako se dovesti u red.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj andrea prvotno napisa
    snorki, pa normalno je da tijelo prestane neko vrijeme sa mršavljenjem; meni je znalo biti i po dva mjeseca da mi niš ne ode, pa onda odjednom 2- 3 kg padnu...sve će otić; zar sumnjaš, pored dvoje djece, pa još ak odete u planine...
    Posto sam pokrenula temu na Forumu, upalim TV, kad tamo zena uz pomoc najboljih instruktora smrsala 30 kg. Medjutim, mora na plasticnu operaciju jer joj je i pored svega ostao slauf oko stomaka. Sve visi. :/
    E sad, ja kao osoba koja ne podnosi plasticne operacije (opravdavam nekakve ekstremne situacije) da li se zaista mora ici na plasticnu operaciju da bi se ta viseca koza skupila??? Trbusnjaci ocito ne pomazu, jer je zena sest mjeseci vjezbala sa onim njemackim Do, Di, kako li se zove?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Snorki, normalno da žena treba na operaciju, pa smršavila je 30 kg!!! Radi se o 30 kg nakupna sala, a ne bebi!

Sredi si prehranu, jedi češće a manje količine, izbaci kruh iz svih obroka osim doručka, jedi lakše probavljivu hranu (više kuhano - lešano), iza jačih obroka pojedi ananasa, i navečer recimo jogurt sa žitaricama, ili samo kravlji sir (bez vrhnja) i sl...
    Lagano ćeš se početi topiti i stati ćeš na kilama koje su ti ok.

ja sam se malo usvinjila i od danas pazim na hranu. Cilj mi je 4 - 5 kg manje...javim.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

i ja još uvijek imam šlauf

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

..hehehehe...a kaj misliš da ja nemam?????!!!

ja imam i razvaljeni pupak!! A ti?

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

naravno; em razvaljen, em tak fino visi prema dole...izgleda ko ooogromni tužni smajlić, kad mu se usta onak objese...ovak

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Snorki, normalno da žena treba na operaciju, pa smršavila je 30 kg!!! Radi se o 30 kg nakupna sala, a ne bebi!

Sredi si prehranu, jedi češće a manje količine, izbaci kruh iz svih obroka osim doručka, jedi lakše probavljivu hranu (više kuhano - lešano), iza jačih obroka pojedi ananasa, i navečer recimo jogurt sa žitaricama, ili samo kravlji sir (bez vrhnja) i sl...
    Lagano ćeš se početi topiti i stati ćeš na kilama koje su ti ok.

ja sam se malo usvinjila i od danas pazim na hranu. Cilj mi je 4 - 5 kg manje...javim.
    Majko san, ja sam se u trudnoci udebljala 24 kg
    S tim da sam u drugu trudnocu usla sa 4 neskinute kile dobijene tokom prve trudnoce. Skoro pa ko ona zena

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma daj Andrea!!! Pa ti kao da si opisala moj pupak!!!

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Andrea nemoj me shvatiti krivo,al valjam se od smijeha na tvoj post
    Sto se tice kilaze :/ ja se od poroda jos nisam usudila stati na vagu,tako da ne znam koliko je toga mjereno u kg ostalo,al onako sta od oka vidim mogu da od muke

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj s_a_n_d_r_a prvotno napisa
    Andrea nemoj me shvatiti krivo,al valjam se od smijeha na tvoj post
    kaj bi krivo shvatila , da mi vidš šlauf oko struka i viseći pupak, još bi se više valjala, a...možda bi se i rasplakala

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

jos uvijek skidam kilu-dvije mjesecno. jos desetak pa cu biti zadovoljna. s nekim se stvarima moram pomiriti - npr. nikad vise necu imat struk.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam po dolasku iz rodilišta bila čak možda i kil lakša nego kad sam zatrudnila.
    U međuvremenu sam dobila cca 1 kg mjesečno.
    Kao što već rekoh - ide uzbrdo!

Početno

Ja imam ludu sreću ovaj put...

U obje trudnoće sam zatrudnjela s 56kg što je za mojih 178cm granična anoreksija...(ozbiljno, rekao mi je ginekolog da je to još prihvatljivo, ali da ni pod razno ne smijem ispod)...U prvoj natukla 22, u drugoj čak 27kg...

Nakon Karla sam munjevitom brzinom, za jedno tri mjeseca opala opet na 56, i bila sam samoj sebi odvratna, meni ta mršavost nikako ne stoji dobro...

Ovaj put sam iz rodilišta izašla sa 70kg, u ovih 6 mjeseci skinula još nekih 6/7, i taman sam na kilaži koja izgleda ok za moju visinu...

Tako da, eto, ja vama držim fige da kile idu dolje, a molim vaše da ostanu tu gdje jesu...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

aries24, ista stvar. nakon poroda ko zombi, u trudnoći dobila 8kg, pri porodu izgubila 10! i sad malo po malo uzbrdo!
    ma ne vidi se to kao debljina, ali sva sam se nekako zjačala. valjda zato što teglim malca od 7kg na ramenima
    a mogu pojest više od mm!!!

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Uf, bolna tema. Prije poroda sam imala 5 kg više nego što bi trebala. Na svu sreću u trudnoći sam dobila samo 10 kg. Ali tu nije priči kraj... Sada, 7 mjeseci nakon poroda imam u plusu 8 kg. (Barem da sam negdje u +) Sada sam odlučila "stati na loptu". Javit ću kako napreduje. Sram me je pogotovo jer sam po struci nutricionist, ali kad je glad veća od razuma....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

jmo bacit neku zajedničku dijetu, a ?
    j ase bap i ne mogu kontrolirat ... 10 kila sam u plusu još uvijek

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a ja ko Anči,sve se bojim da mi bucek dojenjem ne istopi i više kila nego kaj sam dobila.ja sam krenula sa 55 kila na 172cm i dobila 15kila u trudnoći.još se nisam vagala,ali vidim da su mi neke hlače tijesne,što je u redu.voljela bih ostati s kakvih 60-ak kila.to izgleda puno bolje od onih 55..

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i moja normalna kilaža je tih 55 kg (na 172 cm)
    neposredno prije trudnoće sam bila došla na 58 kg - posao, posao, klopa navečer kad se konačno smirim, neredovit aerobik ... mah propast
    u trudnoći sam još dobila 15 kg i eto me na 73
    u porodu otišlo samo 7 kg, dakle pala sam na 66 kg i od tad na 65 kg kroz par tjedana, ne znam točno kad, i više, kao i snorki, ni grama
    a htjela bih natrag na svojih 55 kg ili bar 58 kg
    ovo mi se ne sviđa ... osim grudi

Eowyn avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i kod mene šlaufi šljapkaju na sve strane, prošla 2 mjeseca od poroda a ja još uvijek 10 kg u plusu

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

evo skoro 5 mjeseci nakon poroda meni ostalo oko 18 kg viška (od 20 dobivenih u trudnoći), razvaljeni pupak kao krater Etne sa strijama gore i dolje, moj violinski struk još se nazire jer sam dobila na bokovima, naravno :/ u ništa živo ne mogu ući, a ne mogu ni naći jer imam 188cm i u dućane s konfekcijom mi je bolje ne ulaziti, jer sam izvan svih standarda ..... sama sebi sam ko king kong, naročito kad si navežem malog u maramu i preko toga jaknu od mm (koju ne mogu zakopčati od stražnjice, a imala sam manekensku liniju 75kg na 188cm.....šmrc, šmrc, šmrc.....smajlić koji umire bez nade....

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mene muči mršavljenje! Zatrudnila sam sa 52 kile na 156 cm (4 više od moje uobičajene težine, a došle su sa redovitim poslovnim putovanjima i večerama na istima) išla roditi sa 56 ili 57, iz rodilišta sam došla sa 50. Problem je što sada, dva mjeseca nakon poroda imam 47 kg, škembe nigdje, guza se smanjila, srećom cike su se povećale ali me strah da se to mršavljenje ne nastavi, naime uopće nemam apetita, blagdani su bili dijetni (zbog dojenja, bilo me strah da malena ne dobije grčeve od nečega, sva blagdanska hrana je poprilično teška), osim što bi zahtjevalo obnovu garderobe izgledala bi kao čačkalica.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ja sam od prvog dana jela sve (što se i vidi iz priloženog ) i nikakvog problema s grčevima nismo imali....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja isto klopam sve
    patronažna me jedino uplašila s agrumima i općenito hranom bogatom vitaminom C - al sad vidim da to baš i nema smisla, zašto bi vit. C smetao :?
    tako da planiram navalit na mandarine, na primjer
    još me bila upozorila na češnjak, al kakva bi to riba bila bez češnjaka, a obožavam ju i klopam jednom tjedno
    ako će baš smetat, prestat ću i gotovo

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja polako počinjem jesti sve ali: Jučer sam probala DVIJE šnite pršuta i nakon podoja kaos, kako se to već jednom desilo zaključili smo da malena ne voli pajceke! Ribu jedem bez češnjaka jer su me upozorili da sve što ima jak miris može odbiti bebu od mlijeka (ja sam s mora i riba mi je top namirnica još ako su u kombinaciji maslinovo ulje i češnjak... mmm sline mi cure), tako da za sada još izbjegavam takve namirnice ali od voća jedem sve, u umjerenim količinama.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

frida, čekaj samo da počneš raditi

ja sam tijekom porodiljnog spala na 45 kila, poslije sam nastavila jesti za deset trudnica i prvi mjesec dobila 2 i pol kile.

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja cu po americke pounds (lbs). Na porodu 180lbs. Kod kuce 165. 13 dana poslije 155 :D . Cilj mi je 130-135-to mi je kilaza prije trudnoce. Znaci oko 10 kg imam jos za skinut.

Mislim da cu prije skinut nego nakon Mejre. Dvoje djece. "izbudalise me" Ko ima vremena jesti!!???

Uvukla sam se u farmerice jucer, ostale cetvere nemogu rajsferslus (jos) zakopcat...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Meni je od 10 kg dobivenih u trudnoći ostao samo 1 kg (nakon 4 mjescea od poroda) i ja sam stavarno super zadovoljna kaj se kilaže tiče. Ali ovo kaj je ostalo daleko je od savršenstva, onak neutegnuto, i nema šanse da ljeto dočekam takva.
    Zato sam se odlučila utegnuti s vježbanjem i odlascima kozmetičarki na anticelulitne tretmane (uzv, celutron, valjci). Brine me da li bih to smjela raditi za vrijeme dojenja. Zna li koja od vas što o tome?

Inače, i mene je patronažna totalno isprestršila s time da skoro ništa od voća i povrća ne smijem jesti, pa sam se ja uglavnom toga i držala. sad kad jedem već i voće i povrće, čini mi se da je sve to bilo bez veze i da sam bez veze bila par mjeseci bez voća koje inače obožavam.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Ribu jedem bez češnjaka jer su me upozorili da sve što ima jak miris može odbiti bebu od mlijeka
    ... zato sam ja jela puno cesnjaka u trudnoci. obozavam indijsku kuhinju tako da sam se na nju vratila mjesec dana nakon poroda. kazu da cesnjak ne smeta ako se beba navikla na njega tiijekom trudnoce.

a sto se kila tice... hm. dobila 21 kg, nakon poroda ostalo desetak, a sada ne samo a sam izgubila tih 10, nego i dodatnih dvije kile. vjerojatno da ne dojim i da mi spava cijelu noc, ne bi tako mrsavila. inace, sam tip na koju se kile brzo lijepe.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja u trudnoći dobila 15
    u porodu skinula 8
    pala za još jednu nedavno
    i dalje, ni mrve

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj hrčkić prvotno napisa
    Meni je od 10 kg dobivenih u trudnoći ostao samo 1 kg (nakon 4 mjescea od poroda)
    uf,da je meni ovako!!!!!
    kod mene isto ko i kod aries 24 ide uzbrdo!!!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Moje radosti :D
    Sad stala na vagu i vidim da sam ispod 80 kg na kojim sam stajala tri puna mjeseca.
    Sada ima 78,79 kg, ovisno o tome gdje postavim vagu :/

dee dee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Vidim da je svima problem trbuh - guza, a sto je sa prsima? Prvenstveno me zanimaju mame koje su i prije trudnoće imale velike grudi koje su kako tako prkosile sili teži (recimo moj broj je 85C), a sad kada se rodio i papa ili je otpapao svoje, kako grudi izgledaju? Da li je obavezno povećanje opsega i opuštanje i da li to ima ikakve veze s dužinim dojenja ili uopće sa dojenjem.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj snorki prvotno napisa
    Sada ima 78,79 kg, ovisno o tome gdje postavim vagu :/
    identicno kod mene! mislim ja imam 68 kg, ali vaga isto seta. ak ju stavim na cijelu plocicu onda je 68, a ako ju stavim da stoji na dvije plocice (da je fuga izmedju) onda imam 68,5 kg. no, ja sebi uvijek uzmem donju granicu kao mjerilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •