ja sam zadovoljna jer nisam naotekla (a znam da ni neću jer mi je porod pred vratima), ni noge ni ruke i sve ok što se tiče toga al su se kile ipak malo nakupile pa se osjećam malo debelo sa svojih 80 kg, a bit će bolje za koji dan kad se porodim.
ja sam zadovoljna jer nisam naotekla (a znam da ni neću jer mi je porod pred vratima), ni noge ni ruke i sve ok što se tiče toga al su se kile ipak malo nakupile pa se osjećam malo debelo sa svojih 80 kg, a bit će bolje za koji dan kad se porodim.
kako da skinem prstenje???? viticu uspijem nekako,al zarucnicki na desnoj ruci nikako.desna mi je jaca ruka inace i još su mi nateknuti prsti.probala sapunom-neide, probala sa ulje- isto neide.toliko sam izmrcvarila prst da me sad boli,i više nemogu.a ovo je kao vrime kad mi nisu toliko nateknuti.pa ne znam što da radim.i dali na porodu BAŠ MORAM IMATI SKINUTO PRSTENJE??
nije da baš MORAŠ al ne bni bilo loše da skineš. a kako, ne znam osim sa sapunom, pa malo livo-desno...
zadarmamica, imaš li vosak ili silikon za kosu? probaj i s time...
što se tiče prstenja i poroda, kod nas su derale babice na onu koja je došla s prstenom ili s nalakiranim noktima, pa bolje da se potrudiš to skinut..
Ma nije ni presudno radi poroda, mene nitko nije tražio da skinem prsten, ali ako prsti jako naotiču, moglo bi doči do problema.
Pokušaj u doba dana kad su prsti najmanje otečeni, ohladiti prst s ledenom vodom, da se "stisne" i onda namazati nečim skliskim (sapun) i skinuti.
Ako ne ide i dalje, ja bih otišla kod zlatara da ga prepili (prsten, ne prst).
Ma nemora ti ga zlatar nužno prepiliti...imaju oni neku foru kako skinuti premali ili pretjesni prsten s prsta.Davno mi tata pokazao tu foru...nekako se prsten primi i nadigne odozdola i ide full lagano...bez obzira kolko tjesan i premali bio...ako ćeš ići, pitaj dal ti ga on može skinuti bez piljenja.
i dalje ništa.a kao manje su mi prsti natecni danas.i neide prsten nikako![]()
cujem da mogu otici kod zlatara, on ce ga presjeci i skinit mi ga sa prsta.a onga ga opet spoji zlatar.
ma skužila sam odmah što si rekla. nego mi je bilo žao zaručnićki prsten rezatal ipak cu morati.on meni sad nesmeta,al da mi zbog neke komplikacije slucajno nateknu još prsti,bilo bi gadnih problema.
skinila prsten danas. u zlatarni mi ga prerezao. i vec mi se ispod pocela krv nakupljat. cak me i boli malo prst. tip se iznenadia kad je vidia.