Stranica 3 od 5 PrviPrvi 12345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 219

Tema: Natečenost koja ne prolazi...

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    a nema ti druge nego
    pa uostalom di ti se žuri? lipo se naspavaj jer ko zna kad ćeš opet spavat
    Veeeeliki potpis :D

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

nema spavanja... muči me kašalj od subote i tuši...

ma joj Noa moj, neće ići vanka, a gle kako lijepo vrijeme :'(

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

andynoa neka je sve u redu ... prije si pisala da zelis da sto krene i zavrsi sto prirodnije, sad mi se cine da jedva cekas da te induciraju vjerovatno jedva cekas rijesiti se natecenosti i svih 'nuspojava' zar ne
    Natecenost pred sam porod je normalna ako nema nekih drugih indikacija kao sto su proteini, tlak i slicno ... Noa samo sto nije pokucao na vrata, daj mu da odluci koji ce to trenutak biti .) sve je jos zatvorene, ctg super, ako se imalo bojis mozes ih zamoliti da ti naprave UZV i pogledaju protok kroz pupkovinu i kakvo je stanje posteljice i onda ako je sve to super ... odmori malo i opusti, iskljuci telefon, ako tko pita zasto si jos u komadu reci da su ti pogresno izracunali termin i ne daj se smesti! Trudnoca zaista moze potrajati jos i 2 tjedna, neka Noa odluci kad mu je vrijeme kada je vec sve ostalo u savrsenom redu.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa Vidi poruku
    andynoa neka je sve u redu ... prije si pisala da zelis da sto krene i zavrsi sto prirodnije, sad mi se cine da jedva cekas da te induciraju vjerovatno jedva cekas rijesiti se natecenosti i svih 'nuspojava' zar ne
    Natecenost pred sam porod je normalna ako nema nekih drugih indikacija kao sto su proteini, tlak i slicno ... Noa samo sto nije pokucao na vrata, daj mu da odluci koji ce to trenutak biti .) sve je jos zatvorene, ctg super, ako se imalo bojis mozes ih zamoliti da ti naprave UZV i pogledaju protok kroz pupkovinu i kakvo je stanje posteljice i onda ako je sve to super ... odmori malo i opusti, iskljuci telefon, ako tko pita zasto si jos u komadu reci da su ti pogresno izracunali termin i ne daj se smesti! Trudnoca zaista moze potrajati jos i 2 tjedna, neka Noa odluci kad mu je vrijeme kada je vec sve ostalo u savrsenom redu.
    dobro ti se čini srecica... luda sam zadnjih par dana, samo želim da sve bude gotovo što prije.. cijelu trudnoću nikakvih problema, i sad pred kraj 2x5 dana bolnice, i mučenja i svega..
    a telefon ne želim spominjat...ako ga isključim, zvoni kućni, ak se nitko ne javi na kućni, zove se mater na mobitel.. ma joooooj...

imam feeling da neće vanka dok ne prođe 20.03. da ne bude ribica u horoskopu nego rogonja mali

a vidit ćemo, u četvrtak se ujutro moram javiti (dan prije termina) i rekli su da će me zadržat, gledali mi UZV prošli tjedan, sve je 5, bubo ima 3800 (mislim procjena je na toliko..), posteljica uredna... tako da je reko danas dr. da ćemo ponoviti UZV u četvrtak..

ako uspijem odspavati do četvrtka, nadam se.. hvala Bogu da je lijepo vrijeme pa tlačim mamu dok sadi špinat, jer da je zima vani mislim da bi riknula..

e da a što se te moje natečenosti tiče, danas sam primjetila da su mi nogice opet počele naoticat, a i dok me doktor stisnuo, toliko me mjehur zabolio da nisam nakon toga uopće bila pi-pi, a to je već 3 sata.. sad sam si skuhala čaj od brusnice i hodam s flašom okolo da proradi sistem..

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

zbog čega bi te zadržali u bolnici?
    ovaj datum u potpisu...pa minus ili plus 2 tjedna, sve je to u terminu...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj tua prvotno napisa Vidi poruku
    zbog čega bi te zadržali u bolnici?
    ovaj datum u potpisu...pa minus ili plus 2 tjedna, sve je to u terminu...
    tako je dr. rekao danas da u četvrtak ostajem.. svim curkama ti kažu da dođu dan prije, ili na dan termina (izračunatog) i onda ih ostave, i sve se porode za 2-3 dana.. tako sam barem ja primjetila...

zašto nije bio minus

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

što ti znači rodila ga danas ili za 2 tjedna? lijepo mu je tu gdje je. i na sigurnom je. i ne moras brinut jel gladan, umoran, jel kaka, piski itd
    Meni je bolnica mjesto za bolesne, ljepse je trudove cekati i prozivljavati kod kuce, ali ako ces se ti bolje osjecati u bolnici ok.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ma neću se ja bolje osjećat u bolnici to sigurno... al čini mi se da se bunit baš i ne mogu, i da ih moram slušat..

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

super da je s tobom i bebom sve ok, da se nije ništa zakompliciralo ...... a doći će i taj sretan dan kad ćeš ugledat Nou, sve će to brzo doći....

nadam se dobrome ishodu u četvrtak i da te što prije krenu trudovi

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj katarinam prvotno napisa Vidi poruku
    super da je s tobom i bebom sve ok, da se nije ništa zakompliciralo ...... a doći će i taj sretan dan kad ćeš ugledat Nou, sve će to brzo doći....

nadam se dobrome ishodu u četvrtak i da te što prije krenu trudovi
    s obzirom na ovaj kašalj kojeg se ne mogu već 4ti dan rješiti, mogli bi i krenuti uskoro.. sve me boli od njega.. samo se nadam da to neće štetiti Noiću, a sigurno se i on pati..

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

nek pregled u cetvrtak prode ok, a tko zna, mozda Noić iznenadi i sutra pa odluci da napokon dode!

partyka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

andynoa, mislim da ti srecica želi reći da je sada u ovoj fazi strpljenje ključno i da najbolje što možeš napraviti za svoju bebu je biti strpljiva jer nestrpljenje na kraju rezultira mnogobrojnim intervencijama koje su loše i za tebe i za bebu.
    što se tiče ostanka u bolnici na dan termina, ti apsolutno imaš pravo odbiti tako nešto jer nema nikakvog razloga da Noa ne dođe i dva tjedna nakon tog fantomskog datuma. razlog zašto većina žena rodi unutar dan-dva što ih zadrže u bolnici je taj što krenu s indukcijama. prema tome pamet u glavu, hrabrost u srce, strpljenje u dušu i sve će biti super

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Slažem se sa srecicom i partykom...samo budi strpljiva, što ti znači još par dana u odnosu na mjesece koji su iza tebe. Iz iskustva znam da je kraj fizički najteži, kile, natečenost, svi zovu. Ali vjeruj mi kad krene, koliko god ćeš biti sretna, poželjeti ćeš da si još malo bila trudna. Svaki period, kako trudnoće, kako poroda ima svoje lijepe strane. Prvog poroda me bilo strah, ali kako sam po doktorima malo prenijela, i kako mi se nije dalo više hodati po pregledima, kada su trudovi krenuli bila sam sretna i hrabra. Malog sam rodila na taj famozni termin i, koliko god bedasto zvuči, htjela sam još biti trudna. Nema ljepšeg nego kada sve krene prirodno i kada u potpunosti uživaš. Od srca ti želim lijep porod. Samo hrabro i uživaj!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Divne ste sve..
    Hvala Vam curke..

bilo kako bilo, Noa je moja sreća najveća i veliki blagoslov (bez obzira na to što smo sami)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    ma neću se ja bolje osjećat u bolnici to sigurno... al čini mi se da se bunit baš i ne mogu, i da ih moram slušat..
    Sve dok je sve u redu sa tobom i sa bebom nema razloga za indukciju.
    Nazalost ako te hospitaliziraju dan prije termina, nece oni cekati sa induciranjem i tebi dopustiti da lezis xy dana i cekas svoje trudove, zato ako si ok i ako je Noa ok cekaj trudove doma ... u bolnicu stignes.
    U bolnici nije bas jednostavno dobiti vlastite trudove, obzirom na kolicinu ljudi koji prolaze, kolicinu ljudi koji zele nesto pregledati, svjetlo, buku, sat ... za dobiti trudove treba ti osjecaj sigurnosti i voljenosti.
    I ako te nerviraju savjeti, telefoni i ostala cuda, slusalice na usi i fuckaj ... nemoj dopustiti da te izbace iz takta, to je tvoje dijete i tvoje tijelo i ti odlucujes za vas dvoje
    To sto ste sami nije prepreka za nista, jer vas dvoje cete zajedno osvajati svijet i ti ces uciti kroz njega i on kroz tebe i trebat cete puno kad dode i zato si pokusajte napraviti dobar start.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    Divne ste sve..
    Hvala Vam curke..

bilo kako bilo, Noa je moja sreća najveća i veliki blagoslov (bez obzira na to što smo sami)

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ode ja djevojke moje...
    natečene mi nogice opet, al pi-pi uredan, još sam mislila kupit pelene za sebe, jer svaki put dok se nakašljem izleti par kapi, a ovi dnevni ništa ne valjaju.. jučer sam 5 gaćica promjenila

sad popapam nešto, popijem kavicu, i polako put za bolnicu (pa ćemo vidit, jelte) jel opet idem sama doma, ili ide i bubo sa mnom...

p.s. imala nočas neke bolove u leđima, možda se nešto krenulo dešavati (nitko sretniji od mene...)

Janis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sretno andynoa! Želim ti brz i lagan porod i najljepši susret s malim smotuljkom

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

draga, sretno!!
    i bit ce onako kao je Noić odredio
    mislimo na tebe i javi nam se!

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

želim ti lagan porod i sretnoooooooo!!!!!!

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

drži se i neka konačno sve krene
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i javi nam se sa ljepim vjestima

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa Vidi poruku
    I ako te nerviraju savjeti, telefoni i ostala cuda, slusalice na usi i fuckaj ... .
    ja sam mislila ponjet I pod u bolnicu,ne zelim slusat jauke oko sebe,to bi me uspanicilo 100%,da cujem vristanja ne mogu vise itd...ljepo cu si raspalit meni dragu mjuzu i mirna....hmmmm...samo ako mi oduzmu mob onda necu smjet imat ni I pod sa sobom,jeli tako?

Andynoa,sada si u bolnici,nadam se da ces doci doma i da ce ti trudovi doci sami od sebe pa da provedes prve sate kod kuce!!!!
    Ipak mozda bude ribica...

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam smjela imat mobitel u predradjaoni, ali u radjaoni ne...

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam smjela imat mobitel u predradjaoni, ali u radjaoni ne...
    x
    i meni nisu dali da ponesem mob u rađaonu

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Iskreno, mislim da je bolje da ne daju nema te pjesme koja bi mi ublazila trud

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Izgleda da nas puno čeka Nou - tako da definitivno niste sami

Bit će sve OK!
    Posljednje uređivanje od Teica : 17.03.2011. at 13:32

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Sretno draga andynoa

ja sam imala mobitel u radaoni, ali nisam ga koristila

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Iskreno, mislim da je bolje da ne daju nema te pjesme koja bi mi ublazila trud
    mislim da nam dodu i najdrazi pjevaci pivat nad glavom u tim trenutcima, nebi nam bili od neke koristi i pomoci!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo da se javim, zdjelica je na 19 doktor se primao za glavu jutros i komentirao vi tako debeli a uski, ostavljaju ke u bolnici zbog kaslja i ako nista ne krene, u pon.me salju na carski... Eto toliko..

Vjesnik proljeca ove godine mali Noa
    Posljednje uređivanje od andynoa : 17.03.2011. at 14:37

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vi tako debeli a uski
    no stvarno divan doktor
    zašto carski?
    zašto zadržavanje u bolnici radi kašlja? to prvi put čujem

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

heheheh tako su i mene komentirali : vidi kolika si a tako uska..ja jadna ostala ...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Zato sto kasljem od subote i imam neki respiratorni infekt, ne pitaj me nista, ljuta sam ko pas..
    A acarski valjda zbog zdjelice, i zato sto sam zatvorena i opet nisu htjeli amnio radit... Vise cu znati nakon vizite pa cz javit..pisem s moba... Kissach svima

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

zdjelica je na 19. e a što to znaci.ja pojma nemam.uska je.a koliko bi trebalo biti??nitko mi nije spominjao te brojke.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mlada, prva trudnoca,pa neznam nemojte zamjerit.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ama baš nitko, pa ni porodničar, ne može unaprijed znati koliko se nečija zdjelica može raširiti tokom poroda. niti može znati koliko je neka beba stvarno velika.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kad sam ja isla rodit, u bolnici toko pregleda su mi rekli da sam uska, i nisam se uspila otvorit nakon 18 sati trudova, sta mojih sta umjetnih i zavrsila sam na Cr. a ginekolog koji mi je vodio trudnocu to nikad nije spominjao.
    pa sad neznam

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Veliki X na Lutonjicu. Nisam doktor..imam samo dva skromna iskustva sa rađanjem velike djece, zdjelica se itekako raširi na porodu,bar moja. Da li je žena mršava ili deblja nema neke pretjerane veze sa tijekom poroda i odlukom za carski. Ja sam sa svojih 56 kg rodila djecu od 4500 i 4700. Ali ponavljam, govorim samo iz svog iskustva.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

andynoa, ima ča novoga? Ipak je danas ooogroman mjesec i najbliže zemlji, a bebe se vole rađati kad je pun mjesec. Da vam bude što lakše i najljepši susret.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo bas sam se prikacila na mob da mi malo kuna popapa...

Nema nista nova drage moje, zatvorena sam i dalje, sutra ce biti uzv, nema cepa nema trudova...pipi normalan tako da je reko dr.da ostaje pri carskom za pon.

A ko zna mozda me strefi nocas, uglavnom sam psihicki spremna..

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Znaci nece da izadje na prvi dan proljeca....
    Bravo za psihicku spremu,samo cool (ilitiga skulirano) i Noa samo sto nije.....

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hoce u ponedjeljak je carski zaplaniran u pol 9 ujutro...

Vjesnik proljeca Noic

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

imas jos komotno 2 ili vise tjedna, ovisi o datumu zaceca. taj tvoj doktor mi stvarno nije jasan, em je bezobrazan, em glup

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tako sam i ja čekala mog Š. 2 tjedna sam prenjela a čekala ga već tamo od 36 tjedna (ma i ranije) - jer sam bila uvjerena da će prije...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ma pusti mikka, neka je tako kako je...

To je ovaj iz bolnice, a moj doc.je totalno druga prica, kazem pomirila sam se s tim i gotovo..

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

andynoa, nadam se da necu zvucat grubo, ali s cim si se ti pomirila? s beskorisnom operacijom? s rađanjem prije nego je dijete spremno? ti ih pokorno slusas, a cije je to dijete, i na kraju, tko ce se nositi s posljedicama?
    sretno u svakom slucaju
    Posljednje uređivanje od tua : 19.03.2011. at 17:21

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma možda i imaju razlog za carski, samo Andynoa ne zna objasniti, ili nisu njoj objasnili.
    Odbijam povjerovati da joj rade carski bez razloga i da bez razloga leži u bolnici.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ma možda i imaju razlog za carski, samo Andynoa ne zna objasniti, ili nisu njoj objasnili.
    Odbijam povjerovati da joj rade carski bez razloga i da bez razloga leži u bolnici.
    X

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I ja se nadam da je ovako kako Cubana kaže. Ako imaju razlog za carski traži ih da ti kažu i sve objasne. Nemoj pod nož ako nema potrebe.

Kako god bude, držim fige da s tobom i bebačem bude sve u redu

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    I ja se nadam da je ovako kako Cubana kaže. Ako imaju razlog za carski traži ih da ti kažu i sve objasne. Nemoj pod nož ako nema potrebe.

Kako god bude, držim fige da s tobom i bebačem bude sve u redu
    X

sretno, držim fige i čekamo te sa lijepim vijestima

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Svi te čekamo s lijepim vijestima !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke