Pokazuje rezultate 1 do 50 od 73

Tema: kvaliteta pakiranog mesa, a može i vindon...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja kad god pogledam to Pik pakirano meso - junetinu i slično, meni to uvijek izgleda grozno, zelenkasto po rubovima !?!?

Inače bi mi stvarno odgovaralo da mogu tako - u Konzumu - kupiti malo pakiranje junetine/teletine/govedine jer ne znam kupovati u mesnici.

teletinu više ne kupujem, jer mi neće prodat npr. pola kile (dobijem ostatke ), a kad sam kupovala više - onda sam se posvađala s prvim mesarom jer mi je izrezao "šnicle" ovak ko što su bili izrezani medaljoni... pa sam odustala.

kupujem "dinosaura" za juhu ... moj (drugi) mesar zna da je to onaj komad koji izgleda kao kremenkova večera... ...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    teletinu više ne kupujem, jer mi neće prodat npr. pola kile (dobijem ostatke ), a kad sam kupovala više - onda sam se posvađala s prvim mesarom jer mi je izrezao "šnicle" ovak ko što su bili izrezani medaljoni... pa sam odustala.

kupujem "dinosaura" za juhu ... moj (drugi) mesar zna da je to onaj komad koji izgleda kao kremenkova večera... ...
    meni je kupovanje mesa noćna mora. Mislim svježe meso mi je noćna mora i kupujem ga samo zbog muških u mojoj familiji, pa sam se već malo privikla. ja bih ili da je već pečeno ili iz nekakvog pakiranja bacila u ulje, samo da ge ne moram niti dirati niti rezati.

Uglavnom kupujem u mesnici na Dolcu. Hit mi je svinjski file (ili ga zovu svinjski biftek, nemam poma, mođžda i lungić. Uglavnom, nema niti kostiju, niti žija, komadi su manji (oko 40 dkg) nego teleći, kako se radi o prascu tako je i cijena niža. Mesar mi nareže medaljone, a radim ih isto sa senfom (ali bez gljiva)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •