Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 97 od 97

Tema: Muški prijatelji

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zato ja, kad s curama krenu takvi razgovori koji i mene nerviraju ako im se ne nazire kraj, pocnem pricat o play stationu i oruzju kojeg koristim u igrici

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

imam 2-3 prijatelja, znamo se nekih 20tak godina. i mm ima prijateljicu, znaju se nešto manje - 15tak godina. ovi moji priajtelji - ne moramo se čuti svaki dan, ali kada se nađemo, ne stajemo sa spikom kojih sat-dva (ja bih rado da je i dan-dva ali ne može).
    problem je što smo dislocirani, pa se rijetko vidimo. ali održavamo kontakte - i to na stihijskoj, ne na prigodnoj bazi.

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

annie, definitivno. mislim da zaslužuješ počasno mjesto na prstima one moje jedne ruke

dramljenja su u biti korisna za vježbu "slušam te" face, a u glavi livada i leptirići uz zvuke neke mantre da zvuk ne dopre do mozga. korisna disciplina i u drugim aspektima života.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

E, sad ne mogu vjerovati kakvo vas dvije imate mišljenje o ženama. Nakon svih ovih zanimljivih-opet meni nevjerojatnih-mišljenja o muškarcima.

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

nemam ja takvo mišljenje o ženama generalno, pa i sama sam žena bokte

i to što sam napisala ne smatram generalno negativnim, već jednostavno MENI ne odgovara. pa idem tamo gdje mi odgovara.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

uvijek sam se nekak bolje slagala s deckima nego s curama ...imam super frenda s fax-a koji me nikada nije razocarao i nikada se nismo posvađali za razliku od "best frendica" ...taj frend mi je na kraju bio i kum u svatovima...osoba od velikog povejernja i za koju znam da ce mi uvijek pomoci...imam super muza koji to shvaca i tako i ona ima frendice i svi se skupa druzimo i lijepo slazemo...nema nikakve ljubomore niti icega...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Super si!

A tvoji frendovi nisu muškarci?
    Pa znam ali ko što sam već rekla, ja znam da mi nije problem kad me netko gleda na taj način (mi ženske smo naviknute na to) i znam da se sigurno neće dogoditi da dođem u nekakvo iskušenje a za muža ne mogu garantirati. A inače stvarno nisam ljubomorna niti malo. Ali pomisao da on ima najbolju prijateljicu kojoj on priča sve tajne i ispovijeda joj se, ne paše mi. Zanimljivo je da je on ljubomoran ko pas ali moji prijatelji mu ne smetaju, valjda zato što su svi stari pa zna da ako dosad nisam bila s nikim od njih, ni neću. Ne znam kako bi se provela da dovedem nekog novog tipa kući na kavu i kažem mužu-upoznajte se, ovo je moj novi najbolji prijatelj

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pa ne generaliziram i ne kažem da su sve žene takve, ali žene koje ja znam su većinom takve, dok muškarci koje znam nisu takvi. I svi si biramo ono što nam paše. Imam ja naravno i frendice, možda i brojčano više nego frendova, ali s frendovima mi je jednostavno lakše, jednostavnije i zabavnije.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni su žene neusporedivno bolje prijateljice od muškaraca. OK ima kokoši, ali kad imaš pravu prijateljicu, to razumjevanje koje dobiješ nema šanse da dobiješ od muškarca.
    Sve što trebam od muškog roda dobijam od mm-a i sina, za sve ostalo imam frendice.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kad je netko dobra osoba i super se slažete, onda je potpuno nebitno jel žena ili muškarac.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ali pomisao da on ima najbolju prijateljicu kojoj on priča sve tajne i ispovijeda joj se, ne paše mi.
    Užas! Isto tako da imam frajera frenda i pričam mu o nekim problemima na koje naiđemo - koma.
    Fakat da mi muž ima frendicu sa kojom ima taj neki "special" odnos poludila bi. Dok mi niti najmanje ne smetaju njegovi super frendovi sa kojima se druži.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

annie, pa to nisu prijateljice. (edit: referiram se na onaj post sa slomljenim noktom)
    i to nema veze sa spolom, nego sa privrženošću.

kako netko reče, ne biram prijatelje prema spolu, već prema osjećaju, zajedničkim interesima, zajedničkoj prošlosti...
    imam i muških i ženskih, udatih, neudati, razvedenih, u istospolnoj zajednici, oženjenih, neoženjenih, razvedenih, s djecom, bez djece...

svima im je zajedničko da su moji, da ih osjećam svojima, da sam im lojalna, da se mogu na mene osloniti i da se ja na njih mogu osloniti.

ali, nikako ne očekujem da će mi uvijek moći "uletjeti"; to bi bilo uskraćivanje njihove slobode i iskorištavanje prijateljstva.
    Posljednje uređivanje od apricot : 08.03.2011. at 14:18

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

bas tako, apri!

i da, posto su se neki uvrijedili na zaostalost, da pojasnim - meni je zaostao i primitivan stav da zena bez muza nema sta raditi na kavi sa muskarcem, na to sam se referirala

i bas mi je cudno da te neke super cool zene ne mogu naci prijateljice sposobne za pricu o drugom nego o noktima, kuci i djeci, ali eto bas su ubole prijatelje s kojima mogu o mozartu, krizi u libiji i najnovijim istrazivanjima genoma
    Posljednje uređivanje od summer : 08.03.2011. at 14:31

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i, da...
    kod svoga prijatelja ne odem na kavu, odem na vino... cijelu butelju nas dvoje iskapimo.
    napričamo se, pojadamo jedno drugome, slušamo glazbu koja nam je nekada nešto značila, prepričavamo zajedničke događaje, "ogovaramo" zajedničke prijatelje... ma i razglabamo o trenutnoj situaciji o svijetu, ali i o mojoj djeci, kuhanju, selebritijima...

nema teme; tema je sve i tema nije ništa.

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Osobno nemam jako bliskih muških prijatelja, tako je nekako ispalo iako se pridružujem klubu žena kojima super paše muški mozak za druženje i razgovor, i vjerujem u M-Ž prijateljstva. Imam dvojicu kolega s bivšeg posla koji mi super odgovaraju kao ljudi, kužimo se pogledima, prošli smo kao poslovni kolege puno previše da bi bili samo kolege, apsolutno je u pitanju prijateljstvo, iako sumnjam da ćemo se ikad intenzivno nalaziti na samo jer smo svi željni svaki slobodni tren podijeliti s mužem/ženom/djecom.

Što se muža tiče, on nema bliske prijateljice, ali isto upoznaje ljude oba spola preko posla pa kad mu netko odgovara onako ljudski, pozovemo tu osobu i njenu obitelj da se družimo. Nisam zaostala i imam povjerenja u svog muža, ali ne bi mi bilo simpatično da sutra nađe frendicu s kojom se nalazi na samo umjesto da provodi vrijeme sa svojom obitelji. I da s njom priča o nečemu što meni ne može reći. To mi je nezamislivo, a znam da je i njemu. Pogotovo da se tako ponaša s nekim frendom/frendicom koju je nedavno upoznao.
    Mi smo zaista jedno drugome najbolji prijatelji, i svi moji i njegovi prijatelji su odavno postali naši prijatelji. Povremeno odem sama s curama, MM ode s frendom na pivu i sl. ali zapravo već godinama nemamo veliku potrebu za odvojenim druženjima, naši prijatelji su isto u parovima i nekako mi je normalno ako pozivaš negdje osobu koja je u braku ili dugoj vezi, pozvati i njenog muža/ženu.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    bas tako, apri!

i da, posto su se neki uvrijedili na zaostalost, da pojasnim - meni je zaostao i primitivan stav da zena bez muza nema sta raditi na kavi sa muskarcem, na to sam se referirala

i bas mi je cudno da te neke super cool zene ne mogu naci prijateljice sposobne za pricu o drugom nego o noktima, kuci i djeci, ali eto bas su ubole prijatelje s kojima mogu o mozartu, krizi u libiji i najnovijim istrazivanjima genoma

Ma sve to super, ja bi volila da sam ostala frendica sa svojim dragim prijateljima, razumijem da je super imat frenda, sječam se dobro osjećaja dok smo bili prijatelji. Ali se ne isčuđavam ako je nekome to a big no no. Svakom svoje - 100 ljudi 100 čudi.
    Posljednje uređivanje od RozaGroza : 08.03.2011. at 14:52

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma nije to, Summer, nije da nešto nego sa ženama, barem ja, uvijek moram nekako uvijeno i u celofanu, u rukavicama, jer bi se uvijek neka mogla nać' uvrijeđenom, shvatit stvari predoslovno, pa se zbog toga ne mogu niti opustiti kako treba (OK, osim s nekim prijateljicama na prst jedne ruke).

A kod muških, nekako štagod da bubnem, oni to tako ne uzmu za zlo i kuže da je zezancija: ako mi se priča - pričam, ako ne - ne i sve 5.

Bar je u mom slučaju tako.

I, da, šta niste imale prijatelje i prije braka, kaj sad odjednom kad ste se poudale, više nitko za vas ne postoji osim muža? Ma dajte.

Mislim, pa imala sam život i prije muža i čujem se (rijetko, doduše) i odem na kavu s onih par frendova šta sam ih imala i prije muža i ne vidim nikakav problem u tome, a niti MM.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Zubic vila prvotno napisa Vidi poruku
    Povremeno odem sama s curama, MM ode s frendom na pivu i sl.
    to ti je to
    samo što te cure mogu biti deči
    a njegov frend može biti i fredica

meni svejedno

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Potpisujem Zubić vilu, ne stignem sad duže elaborirati.

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    to ti je to
    samo što te cure mogu biti deči
    a njegov frend može biti i fredica

meni svejedno
    I meni naravno, kad se radi o pravim prijateljima. A takvi nisu od jučer.
    Samo mi ne bi bilo svejedno da s tom osobom može o nečemu pričati o čemu sa mnom ne može- no to bi već značilo da s nama nešto ne štima i ne bi bio problem u prijatelju ili prijateljici.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Samo mi ne bi bilo svejedno da s tom osobom može o nečemu pričati o čemu sa mnom ne može- no to bi već značilo da s nama nešto ne štima i ne bi bio problem u prijatelju ili prijateljici.
    Upravo tako!

Ali, ja i govorim o prijateljstvima koja traju... kod mene - preko 20 godina (i preko 30)
    Ona prava, "potvrđena"

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Imam prijatelje (muške) i ponekada se čujem sa njima i sa njihovim ženama . Družimo se sada međusobno zajedno sa partnerima.
    Razlika je jedino u tome što će (moj) frend nazvati prije mene nego MM da organiziramo neko druženje (zajedničko).

Ne dijelim prijatelje po spolu. Ne dobivam od njih nikada dvosmislene izjave niti meni tako što pada na pamet.

a.k. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Imam muskog prijatelja i uvjek sam ih imala nekoliko. Cak i kad sam bila slobodna nije mi bilo ni na kraj pameti biti s nekim od njih pogotovo kaj znam kakvi su prema svojim zenskama. Super su mi ko prijatelji, ali ko decki su katastrofa (bar po mom misljenju)
    Posljednje uređivanje od a.k. : 08.03.2011. at 16:08

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja nemam toliko dobrog da se sami nalazimo na kavama i sl., a baš bi htjela jednoga. žene me zamaraju i mislim da bi s dečkima puno bolje našla zajednički jezik...
    zapravo, ne želim ispasti tobože neka mrak ženska koja sama sebe promovira al moji su se stvarno svi na kraju il zaljubili ili htjeli nešto više . a u djetinjstvu sam se jako često selila pa nemam korijenja u tom smislu. u mladosti sam imala dosta muških prijatelja i sjajno sam se s njima zabavljala samo nas je život porazbacao na sve strane svijeta .
    još jedna bitna stavka - živim u prilično konzervativnoj sredini u kojoj to nikako nije uobičajeno pa sad kad dublje o tome razmišljam, hm, možda sam i ja podsvjesno prihvatila te neke norme koje ne potiču muško- ženska prijateljstva... ma moguće

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

imam muške prijetelje. i ženske. i MM isto.imam stare prijatelje, potvrđene, ali imam i poznanike koje rado viđam i ti odnosi imaju potencijal prerasti u prijateljstvo. i MM isto. to mi je jako važno za kvalitetu i dinamiku života, da mi novi ljudi nekih drugih širina ulaze u život. MMu možda još i više. Izlazimo zajedno, izlazimo i zasebno. Jako sam zaljubljena u svog muža i ne mogu zamisliti da ga prevarim, koliko god me netko intelektualno intrigirao. Ne doživljavam da mi se poznanici ili prijatelji ubacuju. Ne mislim da bi muškožensko prijateljstvo moglo ugroziti naš brak- ugroziti ga može gubitak interesa, neulaganje truda, razvijanje u razlićitim smjerovima, dosada itd. a onda nova osoba može biti eventualni triger. ponekad sam nesigurna ako MM upozna nekog tko mi se čini iznimno zanimljiv,ali ne zato što mislim da bi me prevario nego zato što mi ego ne podnosi da MM netko drugi impresionira. to doživljavam kao svoj problem, kojeg podijelim s njim ako me opterećuje, ali ne pada mi na pamet braniti mu druženja zbog toga. niti bi on ikada na tako nešto pristao.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

nema prijatelja iz djetinjstva, skole, faksa, folklora, zbora, sporta, baleta (aj dobro, ti mogu ), nedobog interneta
    sta je sigurno, sigurno je
    pusti priče, razgibani su to dečki i to prilično, a još kad obuku one svoje tajice sve im se prozire kroz njih, to je točno smišljena urota za privlačenje žena.a znam ja neke baletane i da sam muško ne bih svoju ženu pustila s njima tako lako

šalim se ofkorz....volim biti u društvu s muškima i ženskima, ustvari nije mi uopće bitan spol, bitno mi je da se mogu zezati i opustiti. ne osjećam se napeto u muškom društvu niti imam nekakvih seksualnih aluzija niti mog muža smeta ako sam u muškom društvu. ne smeta ni mene kad muž komunicira sa ženskim prijateljicama. eto....sve može, samo daj

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Osobno nemam jako bliskih muških prijatelja, tako je nekako ispalo iako se pridružujem klubu žena kojima super paše muški mozak za druženje i razgovor, i vjerujem u M-Ž prijateljstva. Imam dvojicu kolega s bivšeg posla koji mi super odgovaraju kao ljudi, kužimo se pogledima, prošli smo kao poslovni kolege puno previše da bi bili samo kolege, apsolutno je u pitanju prijateljstvo, iako sumnjam da ćemo se ikad intenzivno nalaziti na samo jer smo svi željni svaki slobodni tren podijeliti s mužem/ženom/djecom.

Što se muža tiče, on nema bliske prijateljice, ali isto upoznaje ljude oba spola preko posla pa kad mu netko odgovara onako ljudski, pozovemo tu osobu i njenu obitelj da se družimo. Nisam zaostala i imam povjerenja u svog muža, ali ne bi mi bilo simpatično da sutra nađe frendicu s kojom se nalazi na samo umjesto da provodi vrijeme sa svojom obitelji. I da s njom priča o nečemu što meni ne može reći. To mi je nezamislivo, a znam da je i njemu. Pogotovo da se tako ponaša s nekim frendom/frendicom koju je nedavno upoznao.
    Mi smo zaista jedno drugome najbolji prijatelji, i svi moji i njegovi prijatelji su odavno postali naši prijatelji. Povremeno odem sama s curama, MM ode s frendom na pivu i sl. ali zapravo već godinama nemamo veliku potrebu za odvojenim druženjima, naši prijatelji su isto u parovima i nekako mi je normalno ako pozivaš negdje osobu koja je u braku ili dugoj vezi, pozvati i njenog muža/ženu.
    Slažem se 100%
    I ja sam jedna od onih kojoj baš i nije cool sjediti po kavama s muškim prijateljima, iako ih imam i slažemo se odlično, ali više komuniciramo virtualno nego na kavama (kao nekada).

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nije to, Summer, nije da nešto nego sa ženama, barem ja, uvijek moram nekako uvijeno i u celofanu, u rukavicama, jer bi se uvijek neka mogla nać' uvrijeđenom, shvatit stvari predoslovno, pa se zbog toga ne mogu niti opustiti kako treba (OK, osim s nekim prijateljicama na prst jedne ruke).

A kod muških, nekako štagod da bubnem, oni to tako ne uzmu za zlo i kuže da je zezancija: ako mi se priča - pričam, ako ne - ne i sve 5.

Bar je u mom slučaju tako.

I, da, šta niste imale prijatelje i prije braka, kaj sad odjednom kad ste se poudale, više nitko za vas ne postoji osim muža? Ma dajte.

Mislim, pa imala sam život i prije muža i čujem se (rijetko, doduše) i odem na kavu s onih par frendova šta sam ih imala i prije muža i ne vidim nikakav problem u tome, a niti MM.
    X

Evo, upravo ovako nekako ja mislim. Sa ženama moram više u rukavicama, muškarcima mogu reći sve direktno. OK, nekim frendicama isto mogu reći izravno, ali većini ne. Naravno, ono s noktom je bilo sarkastično, cijenim svoje prijateljice isto kao i prijatelje, i imam ih čak brojčano više nego frendova.

Ali mi je s muškarcima jednostavnije i zabavnije.

I nikad ne bi ograničavala prijateljstvo na samo muško ili samo žensko.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa Vidi poruku

spol mi nije kriterij pri odabiru društva, ali u 99% slučajeva kliknem upravo s dečkima, sa ženama jednostavno teško pronalazim zajednički jezik. nađe se tu i pokoja iznimka, dakako, ali većina stvaaaaaarno voli komplicirati i paničariti oko gluposti (moguće je i da sam ja previše flegma, naravno), a kad krenu spike o wellnessima, umjetnim noktima, kućanskim poslovima, romantičnim večerama, mužićima, savršenoj dječici i sl, dođe mi da si zabijem sir u uši. kažem, upoznala sam nekoliko iznimki, ali te doslovno mogu nabrojati na prste jedne ruke. (naravno, ne pljujem po ženama, ali jednostavno se ne pronalazim među njima baš )
    ovo mogu samo debelo potpisati. mm i ja imamo iste muške prijatelje. moji su postali njegovi i obratno (i ženske, naravno). i sasvim mi je normalno sjesti sa njih npr. dva na kavu bez muža. isto ko sa njih dvije. ako mi netko paše, paše mi, nema veze kojeg je spola. muža sam našla, ljubavnika ne tražim. i ne smatram se vamp ženom koja će svojim atraktivnim izgledom vaditi sline muškarcima pa nećemo moći pričati o drugim temama. bogu hvala, prosječna sam žena pa nemam tih problema.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I baš kako RozaGroza reče, svakom kako paše tako nek si uredi odnose (prijateljske, bračne itd...).

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Zato ja, kad s curama krenu takvi razgovori koji i mene nerviraju ako im se ne nazire kraj, pocnem pricat o play stationu i oruzju kojeg koristim u igrici

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Htjedoh samo dodati da su moja prijateljstva (i muška i ženska) preživjela nekoliko godina "hlađenja" kad su djeca bila sasvim mala i kad nisam imala previše vremena da ih održavam vlastitom inicijativom.

Lijepo se vidi što je preživjelo takvu fazu - samo kontakti koji zaista vrijede. Spol s tim nema previše veze.

Istina, prije smo češće kontaktirali (kad nismo imali obitelji) ali to je normalno. Sad se moram(o) više potruditi naći vremena za prijateljstva, pa opstanu samo odnosi do kojih obje strane zaista drže.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Radim razliku izmđu prijatelja i prijatelja.
    Smatram da je prijatelj jednako obitelj a nekad i više. Prijatelja mogu nazvati u bilo koje doba dana, izjadati se, dobiti podršku,pomoć, mogu reći apsolutno sve, gdje u komunikaciji nema nikakve zadrške itd. i gdje nema apsolutno ništa, pa ni u šali. seksualnoga. Vrijedi naravno i obrnuto.
    Onda mogu reći da nemam muškog prijatelja i da ne vjerujem u takvo muško žensko prijateljstvo.
    Aako ću misliti na osobe s kojima mogu na kavu,popričati neobavezno, nasmijati se, podijeliti dobar vic ili trač..onda ih imam dosta.
    Što se tiče muža ne bih imala ništa protiv njegove prijateljice ako je ružnija, deblja i gluplja od mene

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moram napisati da muško ženska prijateljstva u obliku koji sam upisala mogu biti fantastična i bolja nego žena-žena odnos.
    Iz razloga što kad s frendom idem na kavu, ne doživljavam ga kao konkurenciju, kao što mi uglavnom doživljavamo jedna druge, ne opterećujem se što mi je frendica zgodnija, mršavija, dotjerana. što ima bolji posao, uspješniju djecu itd. Ženskoj prijateljici se to ne oprašta, a prijatelju sve od toga.
    Ne govorim o pravom prijateljstvu nego o prijateljstvu tipa idemo na kavu, shopping ili aerobik skupa..

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Od mnogih važnih odnosa u mom životu održali su se baš muško-ženski, i sam muž mi je bio dugogodišnji prijatelj a sad životni partner,
    imam samo rječiu hvale i poštovanja prema tih par prijatelja, ja ih volim , moj muž ih voli i djeca ih vole.
    Uvjek sam bila iskrena i jasna u muško-ženskim prijateljstvima, tako da su odnosi sa lantentnim zaljubljivačima davnih dana otpali.
    Iz mog iskustva nije bitan spol već kvaliteta osoba.
    Glasam za prijateljstvo kakve god gaće nosilo.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Eto,rekla sam da sam totalno neemancipirana po pitanju muško-ženskih prijateljstava (ne govorim o poznanstvima) i mm je isto neemancipiran.
    Ni on nema žensku prijateljicu s kojom bi išao na kavice. Moj krhki ego to ne bi mogao podnijeti. :zaostala:

A niti mm to želi.Nikad nije ni imao "frendice".
    POtpis
    Prijatelje sam imala na faksu, ali nikada to nije bilo nešto duboko. Zapravo, kad bolje razmislim, uglavnom se radilo o aktualnim dečkima s kojima sam i kasnije bila dobra, ali nismo nikada izlazili.
    MM i ja smo od prvog dana dosta vezani, intelektualno se jako nadopunjujemo i to mi je valjda dovoljno. S njim mogu stvarno o svemu i nemam potrebe imati nekog muškog prijatelja.
    Ma, zapravo, ni s frendicama ne održavam neku posebnu vezu, da idemo na kave, u shoping i sl., nisam taj tip.
    Ni MM nema ženske prijateljice i moram priznati da bi mi to smetalo.
    No, nije da ne vjerujem u takva prijateljstva, odnosno da ih drugi mogu ostvariti, no svi smo različiti pa tako to nije opcija za mene.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    ok, apsolutno je normalno razmišljati da je druženje među suprotnim spolovima opasno ("nebi voljela da muž ima prijateljicu") -jer jedino što muškarac želi kad ima bilo kakav odnos sa ženom koja mu nije majka, sestra ni kćer je-odvuć ju u krevet.
    Ja o ovome ne razmišljam samo tako, ne bih mislila da će ju odvući u krevet.
    No, kada bi on pored svog radnog vremena, posla kojega još mora obaviti kod kuće, malog djeteta, svu silu filmova i knjiga koje želi pročitati imao vremena za kafenisanje s nekom prijateljicom, ja bih se pitala, što smo on i ja izgubili da isto to ne može imati i sa mnom.
    No, MM nije ni za vrijeme faksa imao prijateljice. Ima jednu iz srednje škole u koju je cijela ekipa bila lagano zaljubljena i to mi je simpatično. S njom još uvijek kontaktira(mo), žena ima djecu... i ne bi mi nikada palo na pamet da ju gleda na način da bi se ponovo zaljubio, da u njoj vidi ne znam što...

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Eh, mogla sam jednostavno pročitati sve postove i potpisati ovaj.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    Ja o ovome ne razmišljam samo tako, ne bih mislila da će ju odvući u krevet.
    No, kada bi on pored svog radnog vremena, posla kojega još mora obaviti kod kuće, malog djeteta, svu silu filmova i knjiga koje želi pročitati imao vremena za kafenisanje s nekom prijateljicom, ja bih se pitala, što smo on i ja izgubili da isto to ne može imati i sa mnom.
    Pa to bi se pitala jednako da je više s prijateljima nego sa mnom-bez obzira na SPOL prijatelja.
    Da me zanemaruje zbog prijatelja, bilo bi mi svejedno kojega su spola.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mislim, da ovdje nitko ne govori o tome; ja prva nikada ne bih dopustila da mi prijateljji "kradu" vrijeme za obitelj.
    ako već situacija nije takva da se možemo družiti obiteljski, onda su moja samostalna druženja u vrijeme kada su mi djeca i muž na nekim svojim obavezama ili druženjima.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    mislim, da ovdje nitko ne govori o tome; ja prva nikada ne bih dopustila da mi prijateljji "kradu" vrijeme za obitelj.
    ako već situacija nije takva da se možemo družiti obiteljski, onda su moja samostalna druženja u vrijeme kada su mi djeca i muž na nekim svojim obavezama ili druženjima.
    pa da, a meni to neme veze sa spolom prijatelja, nego sa prioritetima.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

naravno da nema.
    kako je netko napisao, "bez obzira kakve gaće nosi"

(ok, danas nas ima svakakvih, i muški nose tangice)

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Samo da se osvrnem na vrijeme. Svako ima svoje vrijeme i moja djeca, i MM, i porodica kao jedinka, i moja braća i sestre, i moji prijatelji. Zna se ko je najbitniji, što ne znači da vremena za ostale nema, prijateljstva nisu prava ako ih osjećate kao bilo kakav teret. Ona su podržavajuća, opuštajuća, često razdražujuća, i iskušavajuća, ali teret svakako nisu. Kao što nam ni djeca nisu samo teret.
    Btw, moj friend je operisan jučer, i ja sam strašno tužna bila, kako starim sve me više strah gubitka ljudi koje volim.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sasa, bas mi je simpaticno to sto pises.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    sasa, bas mi je simpaticno to sto pises.
    i meni. nekako najbliže, ako ću iskreno.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Baš vam hvala.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Pa to bi se pitala jednako da je više s prijateljima nego sa mnom-bez obzira na SPOL prijatelja.
    Da me zanemaruje zbog prijatelja, bilo bi mi svejedno kojega su spola.
    Da, u pravu si. Baš sam se noćas, kada sam legla, sjetila da sam to smetnula s uma. Eto, previdjela sam valjda.
    Ma, kod mene je vjerojatno u pitanju spoj odgoja, drugačijih životnih navika, karaktera, ali ne mislim da se ne može.
    I bila bih licemjerna kada ne bih priznala, imam prebujnu maštu po pitanju nekih stvari pa onda možda bolje mir, za mene.
    Naravno, ne mislim da su i svi muškarci takvi.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •