-
mi imamo jedan tvrđi dormeo u jednoj sobi -ortopedic, nije loš, meni je pretvrd doduše, ali koga zanima tvrđi.. Inače sam duugo godina spavala na nekom skupljem modelu Hespa, koji je bio s oprugama doduše, ali super. I odnedavno imam oriolik yogi, koji mi je najbolji od svega što sam probala. Inače, znam da ih puno ljudi kupuje, iako se ne reklamiraju baš, šalju svugdje po nekoj smješnoj cijeni dostave, i to "u komadu", ne "ispuhano" kao dormeo što su mi poslali, a što inače nije baš idealno. Evo, mi imamo ovo debelo, luksuzno čudo. http://www.oriolik.hr/index.php?cid=...=catalog&sid=6 on je onako, elastičniji neke srednje prema mekšoj tvrdoći.
Iako je bio jaako, jaako jeftin u odnosu na cijene od svih ostalih što smo gledali, od ovih gore nabrojanih je nema puno bolji pa ga mirne duše nazivam luksuznim, (a da ne pričam koliko smo hespo bili platili onda)...
Inače, pričalo se dosta da su oni čak i proizvodili za hespo neke modele, pa su ovi samo dodavali etikete. Po onome svemu što smo mi škicirali, nama su bili totalni best buy, i puno puno više od toga. Jer u stvari smatram da na spavanju ne bi trebalo štediti.
Posljednje uređivanje od Solange13 : 17.03.2011. at 21:26
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma