..gdje kupiti one malene psiće? da li ih ima u trgovinama one2play, na webshopu nema...
..gdje kupiti one malene psiće? da li ih ima u trgovinama one2play, na webshopu nema...
Profil Megastore (Bogovićeva) - imali su cijelu policu, cucki svih veličina. Moji su dečki fanovi tih pasa.
Vidjela sam ih i u Nami (Kvatrić) - odjel igračaka
Imali su ih i u Tiskovim kioscima
Kolega je mom sinu kupio jednoga u Metrou (s kabanicom)
Drugog s kabanicom smo našli u Superkonzumu
Još jednog smo kupili na OMV-ovoj benzinskoj pumpi
Kupili smo dva u pošti u sklopu Superkonzuma (mali, stanu u šaku)
Moja mama je kupila jednog dalmatinera s nekim novinama
One-2-play su ih imali svojevremeno, ali kad sam zadnji put tražila, bili su rasprodani.
tnx
probat ću Tisak jer nisam iz ZG (Pula)
pošta.... mi smo velike the dogove kupili u pošti za 30-40kn
Našao ga je moj sin i u oglasniku: http://www.njuskalo.hr/djecje-igrack...-oglas-1597249
(bez brige, dobro se peru, ja sam jednog slučajno oprala na 90oC s posteljinom i ništ mu nije bilo, ni njemu ni vešu...)
Posljednje uređivanje od Peterlin : 08.03.2011. at 08:04
50 kn!!!!!! pa to je lopovluk!
evo mi svojaoba the doga kupili u pošti za eto 30-40kn
ne sjećam se više al mislim da je pes bio 30 i jedan crtić po 10kn tak da mi je zato ostala ta cifra ...
a niš, bacam se u biznis, kupit ću 10 the dogova po 30 kn i prodat po 50... easy money :/
Ma ti cucki od 10 kn su oni koji stanu u šaku. Moglo ih se kupiti uz dječje časopise svojevremeno.
Ovih većih ima od različitih proizvođača i različitih materijala.
Mi smo ih plaćali po 19 kn (male, visine cca 8 cm - bilo ih je u pošti),
Srednji, visine cca 15 cm, su koštali 69 kn u Nami i u Superkonzumu, a čak 79 kn na benzinskoj pumpi.
Ipak, ima razlika - ovi mali su od nekakvog fuj materijala i nisu tak fini pod rukom. Veći (koje imaju moji dečki) su od nekakvog šišanog pliša i bili su skuplji, ali i bolji. Ovaj na slici s njuškala je neki srednji, a kvalitetu materijala od kakvog je taj nisam viđala po našim trgovinama.
evo baš čitam deklaraciju
the dog-cavalier-30cm
uvoznik i distribuiter za hrv.- one2play d.o.o
zemlja porijekla: kina
godina uvoza 2009
izrađeno od novih vlakana
punjenje:poliestersko vlakno
Danas sam ih vidjela u Pošti (HT) 19,90 kuna. To su oni u kutijama, oko 15 cm veliki.
joj, kod nas (Pula) ih nemaaaa... baš sam tužna![]()
moj spava s jednim (malim) a veliki mu služi ko jastuk kad gleda tv....
bolje da mi te peseke ima med igračkama nego neke bentenove, gormite i ostala čudovišta
isto.
mi imamo jednog onog malog, a imao je jednog većeg i - izgubio - pa sad stalno pita za njega!!!
pa sam mislila nabavit "zamjenskog"
morat ću kupit second hand... Lucas, nudite?![]()
žao mi je
.... pogledaj u pošti, stvarno
il ak imaš nekoga u zg u onoj pošti na velesajmu ih sigurno ima
Samo da spomenem da su se pred možda godinu dana povlačili iz prodaje, jer su im nosevi bili rađeni od neke umjetne kože koja je kad dođe u dodir s vlagom (pri žvakanju i ljubljenju od strane djece, npr) proizvodila neke otrovne spojeve... nadam se da je to riješeno u novim proizvodima![]()
http://dalje.com/hr-hrvatska/igracka...e-iz-rh/197025
evo guglam, navodno je to bilo samo u Finskoj, a ostali su, kažu, ispravni
čitala i ja to, ali...
Lucas, gledala ja u pošti glavnoj - nemaju
u Tisku i dr. kioscima: nemaju
ovim većim centrima: nemaju
morat ću krenuti po manjim lokalnim poštama, možda mi se posreći
Moji dečki imaju skoro 10 i skoro 11 godina.
Da mi slučajno padne na pamet cucke izbaciti iz kuće, mislim da bi se spakirali i odselili.
Čemu im služe? Igraju se s njima, spavaju s njima, tješe se njima kad su tužni ili ljuti.... Zašto su izabrali baš njih? Nemam pojma. Prvi je slučajno došao u kuću (kolega ga je kupio za mog starijeg sina, pa su im se jako svidjeli).
Prije nego bacite omiljene igračke u smeće, doooobro razmislite (pogotovo kod male djece) kako to na njih djeluje. Moj stariji je u toj dobi izgubio plišanu žabu-tješilicu, žalovao je barem 6 mjeseci. To se dogodilo prije dosta godina i dan danas ju spominje. To mu je valjda najtraumatičnije sjećanje iz te dobi.
Treba procijeniti pluseve i minuse, pa odvagnuti. Ja svojima ne bih otimala igračke. A ta priča s plastikom - meni se sve čini prenapuhanim i svakakvim, vjerojatno je upravo to trgovački trik (manipulacija nekoga da zadrži tržišni udio). Ne mogu tvrditi da je tako, ali ne bi me iznenadilo. I ne bih rekla da ima bilo kakve razlike između The Dogova i bilo kojih drugih igračaka - sve je to ista priča.
Nove igračke treba pažljivo birati i s tim se slažem. Stare igračke, koje djeca već vole, treba uvažavati s dužnom pažnjom.
Moj mlađi sin uzima lijekove za astmu. Godinama pažljivo biramo koje igračke mu ne smetaju (dugodlake ne dolaze u obzir, samo krpene), redovito ih perem, ali ne bi mi palo na pamet bez konzultacija nešto maknuti. To bi bila tragedija.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 14.03.2011. at 07:36
A kad smo već kod izbora igračaka - potpisujem lucas - bolje plišane igračke bilo koje vrste nego oružje i agresija.
Mi smo dobili jednog za poklon maloj od dragog prijatelja, nisam ga ni stigla predati djetetu a onda sam naišla na te člankePa, bilo mi je žao baciti ga. Spremila sam ga za doba kad ne bude žvakala igračke, i baš sam ga izvukla pred mjesec dana. Naravno da ga je odmah krenula ljubiti u nos
ali sam joj rekla da to ne radi jer ta koža može biti malko otrovna kad se smoči
U svakom slučaju, dovoljno je velika da prihvati ovakvo sumnjivo oblašnjenje, sad ga ljubi pokraj njuške.
On nema ni jednu igračku tješilicu, tako da s te strane neće biti problema.
Ima jednog psa dalmatinera, on mu je posebno drag, sve ostalo može "nestati".
Najvjerojatnije će ga se sjetiti, tj. imamo dva peseka, ali jedan mu je totalno nezanimljiv, no sigurna sam da neće biti nikakvih problema, a ja ću ipak biti mirnija.