-
Moji dečki imaju skoro 10 i skoro 11 godina.
Da mi slučajno padne na pamet cucke izbaciti iz kuće, mislim da bi se spakirali i odselili.
Čemu im služe? Igraju se s njima, spavaju s njima, tješe se njima kad su tužni ili ljuti.... Zašto su izabrali baš njih? Nemam pojma. Prvi je slučajno došao u kuću (kolega ga je kupio za mog starijeg sina, pa su im se jako svidjeli).
Prije nego bacite omiljene igračke u smeće, doooobro razmislite (pogotovo kod male djece) kako to na njih djeluje. Moj stariji je u toj dobi izgubio plišanu žabu-tješilicu, žalovao je barem 6 mjeseci. To se dogodilo prije dosta godina i dan danas ju spominje. To mu je valjda najtraumatičnije sjećanje iz te dobi.
Treba procijeniti pluseve i minuse, pa odvagnuti. Ja svojima ne bih otimala igračke. A ta priča s plastikom - meni se sve čini prenapuhanim i svakakvim, vjerojatno je upravo to trgovački trik (manipulacija nekoga da zadrži tržišni udio). Ne mogu tvrditi da je tako, ali ne bi me iznenadilo. I ne bih rekla da ima bilo kakve razlike između The Dogova i bilo kojih drugih igračaka - sve je to ista priča.
Nove igračke treba pažljivo birati i s tim se slažem. Stare igračke, koje djeca već vole, treba uvažavati s dužnom pažnjom.
Moj mlađi sin uzima lijekove za astmu. Godinama pažljivo biramo koje igračke mu ne smetaju (dugodlake ne dolaze u obzir, samo krpene), redovito ih perem, ali ne bi mi palo na pamet bez konzultacija nešto maknuti. To bi bila tragedija.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 14.03.2011. at 07:36
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma