Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: oftamolog sv. Duh

rafael avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno oftamolog sv. Duh

jel netko od vas vodio bebu mlađu od godine dana kod oftamologa?
    poslala nas pedica na rutinski pregled, pise na uputnici: Visus in obs pregled, skijaskopija.
    Naruceni smo na sv. Duhu. Zanima me kako izgleda taj pregled, koliko dugo traje itd. Naruceni smo u 8 ujutro a bebac se inace budi tek oko 9 pa ce vjerojatno biti pospan i lose volje pa da se pripremim najbolje sto mogu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ponesi igračke i hranu. Mlađi klinci imaju prednost, ali ponekad je to par sati čekanja.
    Oči se kapaju 3x (dodatnih pola sata).
    Obje doktorice su

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam danas bila gore na Sv. Duhu.
    Moram ti priznati da sam se načekala, ali i ja mislim da bi tak male bebice trebale imati prednost.
    Ija sam bila naručena u 8:30 i došla oko 9:30 i nitko mi nije ništa rekao i nigdje nisam zakasnila.
    ionako oni primaju po redu kak dođeš i predaš papire.
    Sad neču ti reći da i ti pustiš babeka da se naspava pa onda da odeš gora, ali ja da sam na tvom mjestu bi tako napravila.
    E sad što se tiće doktora konkretno ne znam kakve su na dječijem odjelu ali ja se gore kontroliram i imala sam operaciju 2001 znači već fine godina i moram priznati da su mi svi nekako ugodni i ljubazni pa čak i sestra.
    Tako da prepostavljam da su i te dječije dokice ok.
    Da baš sam i svog malog naručila gore na pregled.
    A što se tiće tih pretraga ne znam točno kakve su ali znam da gotovo uvijek kod nekih pretraga kapaju oći i to po par puta da prošire zjenice i to zna potrajati.
    A najgore je kaj je bebica i ona ne zna da treba žmiriti jer od svijetla se skupljaju zjenice pa onda nemaju efekt kapljice.
    Ali vjerujem da oni to imaju nekako već riješeno

rafael avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

zahvaljujem na savjetima
    nisam mislila da ce mu kapat u oci kad je jos beba. ipak je rijec o rutinskom pregledu zbog obiteljske anamneze a ne zbog konkretnih tegoba.
    sta mislite hoce li doktorice odustat od skijaskopije ako procjene da nije potrebna? ili oni to rutinski obavljaju jer pise na uputnici?
    nadam se da ne mucim bebu nepotrebno , jos nije niti jedan lijek primio a citam sad svasta o tim kapima
    Posljednje uređivanje od rafael : 23.03.2011. at 00:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •