Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Zaštitne navlake za kauč

Laura avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno Zaštitne navlake za kauč

Imam dva velika kauča od velura koji idu na "L". Da bi ih zaštitila, stavljam nekakve plahte preko njih, ali to tako ružno izgleda jer se odmah razvuku i zgužvaju čim netko sjedne na njih,stalno ih moram popravljati... Stavljate li vi na svoje dvosjede,trosjede i fotelje navlake ili sjedite direktno na njih, bez zaštite? Kako ih održavate, osim usisavanjem? Kauč mi je baš lijep i samo ga poružnim tim plahtama...

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja sam kupila lijepi prekrivač za kauč i s tim pokrivam. tebi bi vjerovatno trebala 2 takva. kauč usisavam kad i dnevnu sobu, a prekrivač perem. za svoju kuću definitivno kupujem namještaj od umjetne kože, ali ću i njega prekriti. do tada... ovako

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pogledaj na laredoute. Ja imam presvlaku za klik-klak kauc, znaci niej prekrivac, nego sasivena presvlaka. Moja je prirodne boje i unatoc tri klinca se skroz lijepo opere jer je tkanina nekako tretirana protiv mrlja. Misim, bude mrlja, ali se sve skinu u pranju.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja ne prekrivam ničim.
    Koliko traje, nek traje.
    To mi je kao da kupim super cipele i onda preko njih obučem one jednokratne papuče, da se ne zaprljaju.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MOj je tako uflekan da se vise ne moze ocistiti, zato imam navlaku. Dok je bio pristojan, nije imao nista.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bas mi je prije jedno desetak dana dosao novi kauc, i ne stavljam nista preko njega, bar sada dok je novi uzivat cu u njemu ovako ljepom, a kada se uprlja onda cu ga prekriti, al cu barem znati zasto sam ga prekrila

I inace me nerviraju te prekrivke za kauce, stalno se guzvaju, i stalno imam osjecaj da mi je neuredno u kuci cim nisu ljepo zategnuti( moja mama ih ima pa znam), a jos nisam naletila na neke bas ljepe da bih ih stavila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •