-
Hormoni i njihova normalna razina kroz ciklus
Cure, ne uspijevam naci, znam da se o tome svako malo pise na forumu, ali ja nisam nasla sto meni treba: sutra idem po nalaze hormona stitnjace. Ima li negdje na nasem forumu (ili negdje drugdje na webu) tabela ili neki prikaz normalne razine hormona, prije i poslije menstruacije, za vrijeme ovulacije i sl.
Ako se o ovome vec, pisalo, plavaa sori.
-
O hormonima je bilo svasta, no ja sam opcenite teme o hormonima prebacila na Zdravlje odraslih.
Ostavila sam ovdje samo one koje se ticu bas konkretno problema sa zacecem i povezanosti toga s hormonima.
Budem i ovu prebacila na Zdravlje odraslih, nadam se da ce tamo biti vise odgovora.
-
Mislim da hormoni štitnjače ne variraju kroz ciklus. Ne toliko da bi postojale posebne normale za dijelove ciklusa.
-
Zbunila me je sestra koja mi je vadila krv.
Pitala me da li mi je doc naglasio kojeg dana ciklusa ih trebam vaditi. Ja sam ostala blam jer niti je doc ista spominjao niti sam ja ista pitala.
-
Vjerovatno zato što je neki rad između 3 i 5 dana ciklusa, neki 21. dan ciklusa a za neke i nije bitno koji se dan vade
-
Koliko ja znam, a dvaput sam radila hormone štitnjače, ne ovise o danu ciklusa.
-
Minnie, ako te poslao ginekolog sestra je možda po tome krivo iskomentirala, mislila na spolne hormone.
-
hormoni štitnjače ne ovise o danu ciklusa, tj. vade se bilo koji dan
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma