Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: Prosvjedi u Hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pile, ja se slažem, međutim, mislim da je upravo tu negdje i poanta neartikuliranosti. Što to MI SVI točno želimo? Da HDZ ode? Ali nećemo ni SDP! Koga ćemo onda? HNS? Ne, ni njih nećemo! Kužiš me? Prvo to a onda kako ćemo šetnjom doći do toga..

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj petarpan prvotno napisa Vidi poruku
    Pile, ja se slažem, međutim, mislim da je upravo tu negdje i poanta neartikuliranosti. Što to MI SVI točno želimo? Da HDZ ode? Ali nećemo ni SDP! Koga ćemo onda? HNS? Ne, ni njih nećemo! Kužiš me? Prvo to a onda kako ćemo šetnjom doći do toga..
    o ovome ja pričam.
    dragovoljci na svoje prosvjede dovode tipa kojemu je kradeze dao pola milje eura da ne pjeva za protivničku stranku.
    i on se pojavi na prosvjedima koji bi trebali biti prosvjedi protiv vlasti.
    jel samo ja tu vidim sprd?

edit - da odgovorim što bih htjela: da ljudi izlaze na izbore. 100% a ne 30%. vjeruj mi da tada politička slika ne bi ovako izgledala. ja bi da se uvede obaveza glasanja. pa iskrižaj listić ako nećeš za nikoga glasati. ali izađi. najjači su mi ovi što pljuju po kosorici a nisu našli shodno izaći na izbore.
    Posljednje uređivanje od Pinky : 09.03.2011. at 14:43

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    dobro, pinky, sto bi ti htjela? Da svi doma sjedimo skrstenih ruku i cekamo sudnji dan pa sta nam dragibog da ili sto?

Uopce ne kuzim potrebu za tako demotivirajucim komentarima.
    x

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    uopće nije bitan ni pernar ni artikuliranost zahtjeva, bitna je činjenica da smo se konačno pokrenuli!

Dok mi čekamo che guevaru prošla baba s kolačima, treba uhvatiti ovaj tramvaj!
    x

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •