Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: Prosvjedi u Hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ono što mi svi želimo nije dovođenje neke određene stranke na vlast već poštivanje dostojanstva hrvatskih građana, poboljšanje socijalne politike, iskorjenjivanje korupcije i adekvatno sankcioniranje lopova, poticanje proizvodnje općenito, otvaranje radnih mjesta, dostupnost obrazovanja bez obzira na imovinski status, milinovića na kolac , stati na rep bankama, osigurati ljudima mogućnost da normalno žive (što je opet vezano za radna mjesta i dostupnost obrazovanja).... lista je kilometarska.

poanta je u tome da je narodu dosta i da se napokon sjetio to i pokazati. jer dok šutimo i trpimo, oni još i više kradu jer vide da se nitko ne buni. ovim prosvjedima našoj vladi pada kredibilitet i to ne samo u hrvatskoj. ne znam kako vama, ali jacino izbjegavanje ove teme meni djeluje prilično... hm... indikativno. kao da se malo ukakila, a zaboravila rezervnu pelenu. i kao što već rekoh, ovo je i odlično upozorenje budućoj vladi. samo da sve ne zamre.

jer sjedeći i kritizirajući ćemo postići jedno veliko ništa. ovako barem postoji neka šansa za poboljšanje.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa Vidi poruku
    milinovića na kolac

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa Vidi poruku
    ono što mi svi želimo nije dovođenje neke određene stranke na vlast već poštivanje dostojanstva hrvatskih građana, poboljšanje socijalne politike, iskorjenjivanje korupcije i adekvatno sankcioniranje lopova, poticanje proizvodnje općenito, otvaranje radnih mjesta, dostupnost obrazovanja bez obzira na imovinski status, milinovića na kolac , stati na rep bankama, osigurati ljudima mogućnost da normalno žive (što je opet vezano za radna mjesta i dostupnost obrazovanja).... lista je kilometarska.

poanta je u tome da je narodu dosta i da se napokon sjetio to i pokazati. jer dok šutimo i trpimo, oni još i više kradu jer vide da se nitko ne buni. ovim prosvjedima našoj vladi pada kredibilitet i to ne samo u hrvatskoj. ne znam kako vama, ali jacino izbjegavanje ove teme meni djeluje prilično... hm... indikativno. kao da se malo ukakila, a zaboravila rezervnu pelenu. i kao što već rekoh, ovo je i odlično upozorenje budućoj vladi. samo da sve ne zamre.

jer sjedeći i kritizirajući ćemo postići jedno veliko ništa. ovako barem postoji neka šansa za poboljšanje.
    na prvi dio- listu (kod koje je sve na mistu, da se razumimo) moje je pitanje - a tko će to napraviti? dakle želimo da ovi odu, tj. da se održe izbori. na žalost, bojim se da nemamo nekog jakog pandana toj zločinačkoj organizaciji koji bi mogao preuzeti vlast. milanović mi je žešće razočarenje, npr.

meni je drago da se ljudi šetaju, da se razumimo. samo se bojim da zbog neartikuliranosti oni ne povuku vodu na svoj mlin. toga me je strah. prepredeni su to igrači. oni ne lažu, oni samo ponekad ne govore istinu. a onda budale diljem hr popuše i tu "istinu" jer im se plasira preko očišćenog htv-a kojeg JA plaćam, mamu li im...
    a bojim se da će nas vani više doživljavati kao egipat ili libiju, nego kao ozbiljnu zemlju. neki dole u hr se bune, a nikoga nije briga zašto se oni bune. eto kako nas vide izvana. iskreno, isto ko što smo mi gledali na egipat.
    Posljednje uređivanje od Pinky : 09.03.2011. at 14:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •