Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
I ok je prosvjedima rušiti neke zakone, zahtjevati bolja prava radnika i sl., ali rušiti vladu na ovaj način je meni bezveze. KOliko bi samo koštali novi izbori? A onaj tko bi došao na čelo te vlade, što bi nam ponudio? Početak od nule.
Do ovog stanja nije došlo preko noći, pustimo neka vrijeme odradi svoje. I budimo kritični, da, krenuvši od sebe.
Čekaj malo, izbori su ionako predviđeni za ovu godinu i lova bi za njih TREBALA bit osigurana. Isto tako bilo mi je vrlo nedemokratski kad referendum nije održan (jedan od izlika zašto) jer u proračunu nema love za njega Čekaj malo, nismo li mi u demokraciji??? Znači svake godine se može desit nekakav referendum i lova za njega uvijek treba bit osigurana. Ili sam ja naivna a vjerojatno jesam.
Šta ti to znači "pustimo neka vrijeme odradi svoje"? Da još malo kradu lovu koje nema i da nas još malo zadužuju????
E sad, mislim da dolazimo do najvećeg problema, koga izabrati. Naravno da nam se svi više gade, a isto tako meni se čini da oporba u ovom trenutku nekako ni ne želi, u stvari, doć na vlast jer znaju šta ih čeka.
Na žalost, tko god da dođe gore, a ko bude želio radit pošten posao i stvarno jednom zauvijek izvest ovu državu na pravi put morat će, po meni, za početak JAKO kresat sve da bi uopće isplivali negdje, a tek onda počeli gradit nešto.
Strah me samo da ovaj naš napokon probuđeni narod to ne shvaća i da neće dopustit vremena da netko poslije odradi pošten posao, odnosno da ne može ni pod razno bit bolje nakon izbora, može samo bit još gore u nekom određenom periodu prije nego krene na bolje.