Ma joj, žao mi je što sam se uopće upuštala u raspravu na ovu temu jer sam vam ja kao lala iz onog vica: poslali lalu u rat, a on se sa svima pomirio. Eto. Nisam ja za prosvjede iako sam, kao, neki anarhist u duši i ljevičar po političkom opredjeljenju. Anarhistički odbijam svako trošenje novaca na gluposti
Kontam da je kod vas u Zg drugačije jer meni stvarno ni na kraj pameti ne bi bilo u Osijeku izaći na ulicu i stati iza tamo neke mladeži HDSSB-A.
I kad vas čitam, kad vidim za što su sve ljudi počeli izlaziti na ulice, slažem se s vama i podržavam vas.

SAd ću ispasti totalni seljo beljo, ali eto, gotovo da ni ne palim TV, nisam pojma imala da izbori trebaju biti ove godine. Posipam se pepelom, go*nima...

Kada sam rekla da treba pustiti da vrijeme odradi svoje - mislila sam na to da se počeo odmotavati klupko oko korumprianih političara, vjerujem i pod pritiskom EU.
Tim više što stvarno ne znam koga izabrati. Majke mi, otići ću na izbore, prekrižiti listić i doviđenja. Za ovakvu ljevicu NEĆU glasati.

A što se kresanja tiče. Hm, pa koliko znam, krenulo se kresati po javnim službama pa se to narodu, naravno, ne sviđa.
Trebalo bi krenuti od onih kod kojih bi se osjetilo kada bi im se oduzelo, no, valjda će i do toga doći.