Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: vreče na vakum ili ????

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno vreče na vakum ili ????

vec nam se nakupilo poprilicno robice od bebaca,koju bi pospremila, ali nisam ni sama pametna u sto?
    dali da je stavim u one vreče na vakum ili u one katonske kutije,koje se skolpe,sta se prodaju po trgovačkim centrima?
    sta mislite, u cemu bi bilo bolje???

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

zavisi gde ces ih drzati
    moje su u vakum vrecama, u vikendici, u ormanu
    soba je suva, nema vlage, a u ormanima imam one vrecice protiv moljaca
    vakum vrece su mi vremenom popustile, ali nije mi bitno jer mesta u ormanu ima
    stvari su poneke pozutele, ali to ode u prvom pranju

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

stavila bi je u ormare kod mojih roditelja i moju djevojacku sobu. tako sta se tice mista i prostora nije mi nikakav problem. isto nema vlage, suho je...samo neznam u cemu bi bolje da je poslozim. nekako mi se te vakum vrece ne cine lose, nisam ih do sad jos koristila pa neznam

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pa ne znam, mislim da je svejedno
    moja prijateljica ih drzi u velikim plasticnim kutijama sa poklopcem (kao za igracke) u podrumu, koji je malo vlazan
    ali i posle tri godine stvari su kao nove
    meni je lakse u vakum vrecama jer su providne, pa kad nesto trazim vidim gde je sta bez otvaranja

dragoness avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

vreće - prozirne, vidiš šta je unutra, manje prostora, zaštićeno od moljaca i vlage, ali zgužvano. (bar meni, nekaj krivo radim...)
    kutije - moraš stavljat čudesa onih vrećica protiv buba, navuče mirise, prije požuti, više prostora, a koštaju ko i vreće, nikad ne znaš šta je unutra dok sve ne raskopaš.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

definitivno vreće, em zauzimaju manje mjesta, neće skupit mirise ni vlagu i prozirne su pa vidiš šta je unutra. imaš ih i u konzma uzet, cijeli set za nekih 70 kn (ja ih toliko platila na akciji), a one kutije su ti 24 kn u emmezete, ima ih u super dezenima, ja u njima držim one stvari koje se koriste ali rijeđe, tipa dokumente, slike, uspomene iz vrtića....

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Glasam za vreće - robica koja je 3 godine bila u njima je kao nova, ni mirisa niti je požutila. Robica koja je bila u kutijama je ipak požutila.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

dragoness i meni je sve zgužvano, ali to mi nije bitno
    jer u vreće stavljam robicu koja će se koristiti tek za 2-3-4 godine a tad ću je svakako prati pre nošenja

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Meni su isto vrece bolje, ali nikako da nadem neke koje valjaju. Znam da su dobre bas original Space bag, ali su mi malo preskupe. Ove sve sto sam kupovala u konzumu i sl ne valjaju bas nista, jako brzo vakum nestane. Nasla sam u metrou neke sa zatvaracem i te su mi puno bolje.

dragoness avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    dragoness i meni je sve zgužvano, ali to mi nije bitno
    jer u vreće stavljam robicu koja će se koristiti tek za 2-3-4 godine a tad ću je svakako prati pre nošenja
    znači nije do mene već sam se uvjerila da ne znam složiti stvari unutra.

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Vreće i to nakon par "nesretnih slučajeva" ispale su mi najbolje one iz kineskih dućana! Onih sve po 12 ili kako već. Isto sam ih kupila na preporuku.

Mama Martina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja imam i Space bag i neke vreće iz Metroa. Ove iz Metroa su mi puno bolje, a jeftinije. Ja svu robicu imam u vrećama i stavljam ih ispod francuskog kreveta. Zakon! Zauzima malo mjesta, možeš staviti cijelo čudo robe, moljci ne mogu pojesti robu ... Jedino kaj je roba zgužvana, ali ionako je moram prije korištenja prati.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moje vakum vreće nemaju više vakuma I ja sam mislila da nešto krivo radim, kad ono...nema vakuna više kod nikoga

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma space bag su obična papilova. 250 kn, a nikad vakuum nisu imale. odmah bi se ispuhale

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

pa i ja sam nekako mislila da su mozda bolje vrece. em sta su odmah vidi sta je unutra, em sta ce manje mista zauzet (mada prostor nije problem).i super je to sta ce roba ostati zasticena u njima.
    onda cemo pokusta s vrecama.

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja stavljam u te "kineske" vakuum vreće (neke su se i ispuhale al nema veze, bar štite od vlage i moljaca) a sve skupa onda redam u kartonske kutije s poklopcem. Pokazalo se odličnim.

Mama Martina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Onda su probušene negdje. Moje su sve OK.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bas sam danas pronasla te vrece u ducanu sve po 8.. ima razlicit velicina i dodu od 12 kn pa do 36. ja kupila 3 srednje ( 80x120), pa cu bas ujutro upakirati robu. nadam se da ce robica ostati ok , ako se izduse nema veze, bitno da je spakirana

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi isto koristimo vreće koje se ispuhuju usisivačem, pa ako koja i nevalja, stavimo je na dno hrpe tako da je pritisnu ostale teže.
    Tako držim robu 2 godine u podrumu koji i nema baš neku zaštitu od vlage ili moljaca - no, sve je ok!
    Jedino mi roba malo povuče onaj "miris" plastike... no, ionako se sve više-manje pere prije korištenja ili prozrači u sušilici!

Kupili smo ih u Konzumu na nekoj akciji...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo kupila i ja danas vreće u Dioni - 2 kom u kutiji i to dosta velikih za cca 30 kn. Vakumirala prije dva dana i još drži

dragoness avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja sam uložila u space bag i to samo zato jer nigdje nisam mogla naći one velike kockaste vreće koje oni imaju. za viškove posteljine i deka. mrak stvar defintivno.

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja imam original Space bag,kostale svojevremeno zaista puno.
    I,nista mi nisu bolje od kineskih.
    Ja u njima drzim vecinom decje skafandere,pernate jakne i slicne kabaste stvari.I to me spasava.
    U njima nosimo i kad krenemo na zimovanje
    Takodje frotirske prekrivace u njih pohranim zimi,a cebad leti.Kad otvoris,mirise,spremno za upotrebu.
    I fino vidis sta je unutra.
    Nisam primetila da mi je ista zguzvano...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

moje space su super... ništa ne curi vanka...
    bambus glasam za njih... kutije samo više prostora zauzimaju..

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

spakirala sam robicu od bebaca neki dan, a i nesto nasih "krpica" i za sad je sve ok. nisu se jos opustile

dragoness avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

samo još jedna napomena za kutije - one krasne šarene s poklopcima.
    to je takva katastrofa, kupila ja dvije u mercatoru, prekrasne, dok ih nije trebalo sklopit. milijardu nekih čepića plastičnih, prsti su mi otpali, cca. 20 minuta po kutiji. i poklopac na jednoj se već poderao na spoju. to jednostavno nije za napunit stvarima, već je stvarno za sitnice za ukras ili neke lagane igračke i sl.
    jedine kutije koje valjaju su one za selidbe, čvrste, vidjela u bauhausu i metrou, al to je jedino za u podrum ili sl., nikako za na ormar ili policu jer su ružne....

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Definitivno glasam za space bags, praktične su, uštede prostor, nema moljaca, nema mirisa od stajanja...

Neki dan sam kupila za probu dvije u Plodinama, nakon nekog vremena javim iskustva

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja već par godina imam jastuke viška zapakirane u onima iz metroa i baš sam neki dan ih selila na drugi ormar i samo sam malo s usisavačem nanovo izvukla zrak i opet se super drže! Definitivno se isplate!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Gdi sad ima vreća i po kojoj cifri?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ajde da pitam kupila sam neke preko neke kolektivne kupovine, je li vi svako malo morate raditi vakum ili meni nekaj drugo ne štima, imam jednu koju sam zatvorila pred mjesec-dva i vidla sam da se počeo zrak puniti unutra, sad sam povukla, pa me zanima jel to obavezno ili ipak možda greška

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •