Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: Traži se par za RTL i Novu

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

stavit ću i tu prilog iz jučerašnjeg dnevnika Nove TV
    http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/u...tatistici.html

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Czrama koje su dale izjave jučer za novu tv - bravo! Bile ste vrlo jasne!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

odlicne ste bile !!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Podižem

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Žalosna sam, tužna i razočarana...
    Da bar netko napiše ne mogu zbog toga i toga inače bi, ali ne, ova tema se ignorira...
    Slovenke, Pražanke, pa zar vam nije krivo što vas ministar računa u svoju statistiku a vi ste za to platile nekoliko vaših mjesečnih plaća?
    Pa sad ste trudne, ne možete reći da ćete zbog toga ostati bez posla ili nešto slično
    Dajte se dignite da se čuje i vaš glas!!!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Gabi25 eto da se javi jedna "trudna Slovenka" ...na mirovanju sam tako da...

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Žalosna sam, tužna i razočarana...
    Da bar netko napiše ne mogu zbog toga i toga inače bi, ali ne, ova tema se ignorira...
    Slovenke, Pražanke, pa zar vam nije krivo što vas ministar računa u svoju statistiku a vi ste za to platile nekoliko vaših mjesečnih plaća?
    Pa sad ste trudne, ne možete reći da ćete zbog toga ostati bez posla ili nešto slično
    Dajte se dignite da se čuje i vaš glas!!!
    Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    Gabi25 eto da se javi jedna "trudna Slovenka" ...na mirovanju sam tako da...
    eto da se i ja javim
    mogu samo potpisati amyx i nadodati da me svaki takav poziv vuče da se javim i da se osjećam loše i krivom što to ne mogu napraviti iz istog razloga kao i amyx i još par razloga o kojima ne bi javno na forumu
    žao mi je što ne mogu više dati u borbi protiv ovog nazadnog zakona i žao mi je što uvijek isti ljudi vuku a u pravilu su to cure i parovi koji su već na rubu ili van te mpo priče i nije im potrebno toliko se truditi oko toga
    ja sam dosad napravila samo par sitnica oko ove borbe i osjećala sam se stvarno ispunjena i ponosna time da nisam samo sjedila doma i čekala da se netko drugi pobrine za stvari koje meni znače život
    znam da je novim curama teško za shvatiti što gube ovim zakonom ali bi stvarno trebale vjerovati nama „starijima “ koje smo prošle i stari i novi zakon i pokrenuti se u borbi na bilo koji način
    oplodnjom samo 3 jajne stanice, koji je smo jedan, ali NAJVEĆI problem trenutnog zakona, moje dvije male curke me ne bi sada lupale u trbuhu i pitanje je da li bi uopće ikad poslala mama
    vjerujem da nije svakome lako izaći pred kamere i pričati o svojoj intimi ali na prosvjede sa transparentima mislim da svatko može ići
    eto, oprostite mi na ovom postu rano mi je a i inače mi je pismeno izražavanje loša strana, ali već danima osjećam grižnju savjesti i imala sam potrebu da se opravdam za svoje nedjelovanje....

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •