-
Kad malo bolje kreneš čitati uočiš veliku šupljinu, shvatiš kolika su to #ranja.....a ovako, od prve, ma divotica.....
Hrvatska, raj na zemlji za neplodne parove!!! ( na granici bu pisalo "Dobrodošli dragi gosti, čuvajte se ako ne želite ostati trudni, naši doktori čine čuda,ostajete trudni ko od šale. Oni preko 40 neka se lijepo okrenu i vrate tamo od kuda su došli, kvare nam statistiku"
Ne kontam, i to je to....to je njegova famozna presica " bute vidli kak sam ja pametan"
-
ma grozno, a ja bi samo dodala, da bi mlade cure mogle malo pročitati i vidjeti kako je to izgledalo prije tri godine, upoznati se malo sa svime, i ne gledati samo u pod kad im se nešto kaže i tražiti milion naćina kako se opravdati...
ja sam bila pred porodom, kad je donošen novi zakon, hodala po prosjedima, gledala sabor, pakala, a zašto pa ja svoje dijete imam...
samo komentar na Novu TV...jeste skužili glupu voditeljicu kako je komentiraa "zanimljivo ali niko iz udruga koje se protive ovom zakonu se nije oglasio"...uh to mi je diglo živce na 1000%...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma