Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: Imamo najbolje rezultate i najveću uspješnost u potpomognutoj u Europi.....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa Vidi poruku
    Zar je cilj liječnika dokazivati kako jedan užasno loš zakon i nije "uopće loš" i to dokazivati sumnjivim statistikama ili bi trebali pružati svojim pacijentima svijetski standard liječenja?!?
    Odlicno receno! Kada bi se bar jos i lijecnici nad time (ili mozda bolje receno nad sobom) malo zamislili...

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Odlicno receno! Kada bi se bar jos i lijecnici nad time (ili mozda bolje receno nad sobom) malo zamislili...
    Ma oće oni, samo da krenemo uvozit sobove...

A sam se bio svezao...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    x
    jos jedan pokusaj obmane naroda i nista vise

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam u MPO pricu usla sa 35 godina, prosla 8 postupaka od toga 5 po starom zakonu i svaki put sam dobila 5-7 jajnih stanica.Kad ih sve oplode max. 3 su bile za transfer.Sad po novom zakonu mi treba carobnjak da odabere bas one prave tri za oploditi (cime sam zakinuta u startu) da ne govorim da sam sad vec u toj skupini zena iznad 40 (i vrlo dobro svjesna cinjenice da su moje jajne stanice sve losije kvalitete) kojih bi se svi rado odrekli sakrili ih negdje pod tepih da im ne kvare statistiku umjesto da se potrude da mi POMOGNU!Mogu samo ponoviti istu onu recenicu iZ 2009-e: SRAM VAS BILO!

Kad skupim lovu i trudnocu ostvarim u nekom od centara u inozemstvu, bas kako i Jelena rece, necu dati da mi u knjizicu upisu da je IVF beba da se ne bi ubrojalo u ministrivu statistiku.

Za koga nas uopce smatraju?Ako smo neplodni nismo glupi, nismo ovcice i ne trebaju nam cobani nego lijecnici i zakonodavci spremni djelovati iskljucivo u interesu pacijenata.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •