Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: čudna podbuhlost

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno čudna podbuhlost

iam već duže vrijeme kako mi je curica svako malopodbuhla-ali ne čitavi podočnjaci već onaj dio ispod podočnjaka -hm kako objasniti???
    ispod podočnjka na jagodičnim kostima, otprilike dio koji se nalazi na liniji-kraj obrva-kraj oka-kraj podočnjaka-i onda počinje obraz, tj, jagodice -e pa tu valjda ste shvatile. također, nekada joj zna oteći i dio kapaka i spod obrva.
    jednom sam pitala dok. za te podočnjake-a ona kaže: ma to je tako kod djece kad se prehlade-a ona je stalno-stalno-stalno prehlađena jer uvije joj ima pokoja balica u nosu i kiše često. malo je i nervozna zadnje vrijeme.
    kad smo joj prije 2 mjeseca radili nalaze, bila je maaaalo anemična-pa smo to sredili a DKS je PONOVO pokazala virozu-baš kao i zadnja dva puta.
    nije mi jasno kako konstantno ista DKS koja pokazuje virozu koja nikada ne prolazi???
    šta da radim? da li imate slično iskustvo-stvarno me brinu ti produženi podbuhli podočnjaci i ta DKS

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Možda ne bi bilo loše napraviti i urinokulturu. Bakterije u urinu znaju kod neke djece uzrokovati podbuhlost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •