Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Menstruacija i okus mlijeka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Menstruacija i okus mlijeka

Mijenja li se okus mlijeka za vrijeme menstruacije?

Ja sam jučer dobila prvu M nakon poroda i opet ne znam je li se slučajno poklopilo, ali je Hrvoje nervozan, navečer mu je trebao sat i pol da se uspava na zizi (inače to ide relativno brzo), bacakao se, uhvatio dojku, povukao, ispustio pa sve tako u krug. Lijeva dojka, desna, lijeva, desna... uf.

Dajte malo iskustva.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja dobila prvu nakon poroda 24. decembra, i sve sam nesto cekala da vidim kako T. nece jesti , da ce ludovati ali nista od toga nije se desilo. ISto je klopala kao i uvek. A i ja sam cula da menga promeni ukus mleku. Ko bi ga znao - mozda su neke bebe osetljivije od drugih

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iskustva ima svakakvih, znanstvene potvrde nema.

moguce je da mu smeta, da je manje fino ili da je finije, da ga ima vise ili pak manje, svasta sam cula. sve je normalno.

moj stariji nije pokazao nikakvu rekaciju, mladji navali na cicu cijeli dan i noc.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara je skroz luda za cicom kad imam menstruaciju, ne ispušta je iz usta

nema pravila, neki klinci obožavaju okus mlijeka za vrijeme menstruacije, neka ga ne vole, a neki uopće ne reagiraju

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    zara je skroz luda za cicom kad imam menstruaciju, ne ispušta je iz usta
    A, možda je onda to bilo to. Evo, ja ću si onda protumačiti da mu je bilo tak jako fino i njami da nije htio spavanjem prekinuti tu krasotu

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

a šta s količinom mlijeka za vrijeme m. da li je moguće da se dosta smanji. Mi inače zadnja 2 mjeseca zadnji obrok dajemo bočicu , a danas sam dobila m. prvi put nakon poroda i svaki sat je na siki, doslovno, a meni se čini da ga imam puno manje no inače.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •