remen za singericu

Thread: remen za singericu

1. flopica's Avatar

flopica said:

Default remen za singericu

zna li tko gdje bi to mogla potražiti? ko to uopće drži, neka specijalizirana trgovina u zg?

2. inana's Avatar

inana said:

znam ja, znam ja, pitaj meeene!!! hehe, imaš jedan super servis, koji ti se nalazi na Kaptolu, znači kreneš od katedrale gore, i sa desne strane u ravnini s Opatovinom ti je servis- dečki brzi, sve djelove imaju, i nisu skupi- najjeftiniji u gradu garant!

3. flopica's Avatar

flopica said:

inana srce si!

4. inana's Avatar

inana said:

da, da, srce sam... a kaj buš mi sašila sad kad sam ti mašinu popravila... onak, skoro pa popravila...

5. flopica's Avatar

flopica said:

inana, hahahhaaa, jesi čula za staru poslovicu, mislim da je kineska
    koja kaže da trebamo paziti što ćemo poželjeti jer se može ostvariti!

6. josipal said:

ako tamo nesto nemaju, ima jos jedan servis kod importane galerije na vlaskoj

7. flopica's Avatar

flopica said:

josipal gdje točno?

8. Peterlin's Avatar

Peterlin said:

Meni se nekak čini da je ovaj gornjogradski servis bio za Bagatove mašine (ako mislimo na isti). Ne znam točno jer imam Bagaticu i Toyotu, a njihov servis je na Iblerovom trgu, odnosno Vlaškoj.

Za Singera je bio ovlašten jedan servis u Ilici, na pol puta od Trga prema Črnomercu.

Samo malo.... potražit ću...

http://fullbusiness.hr/tvrtka/cvek.htm
    Last edited by Peterlin; 14.03.2011 at 19:17.

9. flopica's Avatar

flopica said:

Peterlin temeljita kao i uvijek, thank's!

10. inana's Avatar

inana said:

taj na Ilici je tam prek puta pseće livade, kraj onog dučana s cipelama, ali ovaj na gornjem je ovlašteni za ove, da, ali meni je popravljal singericu, i ispalo mi povoljno, ali imaš i jedan mali dučančić u Gajnicama, ali kak da ti objasnim di...ideš od općine pehaka prema...kaj je ono, valjda Karažnik, i uglavnom, prođeš desno kroz prolaz iza zagrebačke banke, i nastaviš ravno u istom smjeru, i zabiješ se u taj mali dučančić sa svim djelovima, tam moja sveki kupuje jer joj je blizu, isto ima singicu.

11. flopica's Avatar

flopica said:

bila u ovom u ilici i riješila, hvala djevojke!