zna li tko gdje bi to mogla potražiti? ko to uopće drži, neka specijalizirana trgovina u zg?
zna li tko gdje bi to mogla potražiti? ko to uopće drži, neka specijalizirana trgovina u zg?
znam ja, znam ja, pitaj meeene!!! hehe, imaš jedan super servis, koji ti se nalazi na Kaptolu, znači kreneš od katedrale gore, i sa desne strane u ravnini s Opatovinom ti je servis- dečki brzi, sve djelove imaju, i nisu skupi- najjeftiniji u gradu garant!
inana srce si!
da, da, srce sam... a kaj buš mi sašila sad kad sam ti mašinu popravila... onak, skoro pa popravila...
inana, hahahhaaa, jesi čula za staru poslovicu, mislim da je kineska
koja kaže da trebamo paziti što ćemo poželjeti jer se može ostvariti!![]()
ako tamo nesto nemaju, ima jos jedan servis kod importane galerije na vlaskoj
josipal gdje točno?
Meni se nekak čini da je ovaj gornjogradski servis bio za Bagatove mašine (ako mislimo na isti). Ne znam točno jer imam Bagaticu i Toyotu, a njihov servis je na Iblerovom trgu, odnosno Vlaškoj.
Za Singera je bio ovlašten jedan servis u Ilici, na pol puta od Trga prema Črnomercu.
Samo malo.... potražit ću...
http://fullbusiness.hr/tvrtka/cvek.htm
Last edited by Peterlin; 14.03.2011 at 19:17.
Peterlin temeljita kao i uvijek, thank's!
taj na Ilici je tam prek puta pseće livade, kraj onog dučana s cipelama, ali ovaj na gornjem je ovlašteni za ove, da, ali meni je popravljal singericu, i ispalo mi povoljno, ali imaš i jedan mali dučančić u Gajnicama, ali kak da ti objasnim di...ideš od općine pehaka prema...kaj je ono, valjda Karažnik, i uglavnom, prođeš desno kroz prolaz iza zagrebačke banke, i nastaviš ravno u istom smjeru, i zabiješ se u taj mali dučančić sa svim djelovima, tam moja sveki kupuje jer joj je blizu, isto ima singicu.
bila u ovom u ilici i riješila, hvala djevojke!