Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Kako doći do Centra za mlade Ribnjak?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno Kako doći do Centra za mlade Ribnjak?

Dakle, u petak imam nekog posla u Zagrebu, pošto i moja mrvica ide sa mnom, nakon što obavimo što imamo, mislila sam da odemo na onaj koncert za bebe u Centar za mlade Ribnjak, e sad dobro se snalazim po Zagrebu, ali taj dio mi baš nije poznat pa me zanima:

ima li tamo parkinga
    ili gdje mi je najbolje ostavit auto pa da odemo pjehe do tamo (tj. ja pjehe, L. u mei taiju), nije mi problem ni daleko prošetat

hvala na informacijama

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Parking postoji prekoputa parka (na rinzolu), ali tamo ti je uvijek gužva i teško da ćeš naći mjesto. Najbolje ti je otići u garažu na Langovom trgu koje je odmah do parka, ulaz je odmah do Inine benzinske, skrećeš kao da ćeš na benzinsku, ali odmah pokraj je ulaz u garažu. Cijena 1 sata je 7 kuna.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    Parking postoji prekoputa parka (na rinzolu), ali tamo ti je uvijek gužva i teško da ćeš naći mjesto. Najbolje ti je otići u garažu na Langovom trgu koje je odmah do parka, ulaz je odmah do Inine benzinske, skrećeš kao da ćeš na benzinsku, ali odmah pokraj je ulaz u garažu. Cijena 1 sata je 7 kuna.
    to mi je najbolje rješenje, a Centar je blizu Langovog trga?
    još samo da uspijem nać garažu idem proučavat kartu
    hvala
    Posljednje uređivanje od tina55 : 10.03.2011. at 08:50

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Preko puta Langovog trga je park Ribnjak (vidiš park preko puta ceste), a Centar je u parku, usred parka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •