Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: krvarenje prilokom uzimanja uzorka za Papa test?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno krvarenje prilokom uzimanja uzorka za Papa test?

Cure u pomoc!
    Prijateljica mi upravo dosla od ginekologa i javila da joj doktor nije mogao uzeti uzorak za papu. Naime kad je zagrebao drvenom spatulom tkivo je prokrvarilo. Poslao ju je da ide u bolnicu sutra da je tamo pregledaju, ali nije objasnio sto bi to moglo znaciti.
    Zadnji papa koji je napravila prije 1.5 godine bio je u redu. Ona ima 29 godina i cini mi se premlada za takve probleme. Rodila je prije 2.5 godine, jos uvijek doji, nikakvih drugih simptoma (osim muke s gljivicama) nema.
    Ja sam u panici, a mogu misliti kako je njoj.
    Ako netko zna sto bi to moglo znaciti, neka se please javi.
    Hvala

tini avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Najvjerovatnije nije ništa samo je ginekolog bio malo grublji. Meni se to desilo jedanput pri uzimanju papa testa i gin je komentirala da imam vulnerabilnu ( ranjivu ) sluznicu. Idući put je bila pažljivija i sve je bilo ok, a i gljivice mogu utjecati na tu osjetljivost sluznice. Neka tvoja prijateljica obavezno ode na taj pregled i nadam se da će biti sve u redu.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo i ja imam sl. problem....danas bila kod gin. zbog papa testa i jedva je uspjela uzeti uzorak....krvari mi sluznica..zasto zna li tko?? kaze dr. mozda je upala mada ona ne vidi da je upaljeno....sad dok cekam papa test strah me....jel imao tko sl. situaciju i bilo sve ok...zadnj papa test bio prije 1 i pol..sve ok....dobila sam vaginalete vivag koje cu stavljati odmah poslije menge...mene je strah da nije sta jer u 4mj idem na IVF ...

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

crvenkapice meni je tako bilo prošle godine, i papa test je pokazao upalu. nakon terapije medazolom i ponovljenog papa, sve OK.
    sad čekam najnoviji nalaz, ovaj put nije bilo krvarenja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •