E to te ja pitam ježiću, to se traži, takva akcija!!!!![]()
tonili, već smo se "preobukli", hvala!
Posljednje uređivanje od mare41 : 10.03.2011. at 21:11
Bacam se na posao - linkam poboljšane verzije - dajte još prijedloga za tekst!
evo jedan od mene:
istina = Milinović i ekipa
laž = svi koji žele čuti "mama, tata"
ili možda obrnuto????
kome vi vjerujete?
trenutno mi samo to pada napamet!
Novi i neki poboljšani stavljeni...
Ovima koje ste već obukli sam povećala natpise - pa se presvucite![]()
Posljednje uređivanje od tonili : 10.03.2011. at 21:56
tonili, hvala ti na trudu, i ja se preobukla!
tonili, super su avatari!
jel bi mogla i ovakav napraviti:
Zakon je loš, baca moje jajne stanice u koš!!
Tonili, super si. Prvi put imam svoj avatar a i puno si mi pomogla za subotu.
MPO zakon je loš, baca moje jajne stanice u koš!
Lakše se čita![]()
Bilo bi dobro da su MPO transparenti svi u jednoj boji, tako bi se bolji uočili. Krvavo crvena, žuta ili zelena. Sve ovisi o mogućnostima naravno.
jasna09 stalno gledam hocu li ugledati vas transparent, ali do sada ga nisam nasla... Sta je pisalo na njemu ovaj put? I da li vam se danas jos tko pridruzio?
Imam i pitanje u vezi izrade transparenta. Gdje se mogu isprintati ovi predlosci od tonili na neki format veci od A4? Takodjer bi bio dobrodosao savjet kako izraditi lijep i stabilan transparent? U Rijeci su to cure iz Rode zadnji put na nekom prosvjedu bas dobro napravila pa ako moze pomoc...![]()
avatari su odlicni, kopiram si odmah jedan i stavljam u profil kao znak podrske kad vec ne mogu s vama na prosvjed.
tonili, avatari su odlični!
I mene, kao i Auroru*, zanima kako izraditi transparent.
Aurora*
Imam i pitanje u vezi izrade transparenta. Gdje se mogu isprintati ovi predlosci od tonili na neki format veci od A4? Takodjer bi bio dobrodosao savjet kako izraditi lijep i stabilan transparent? U Rijeci su to cure iz Rode zadnji put na nekom prosvjedu bas dobro napravila pa ako moze pomoc...![]()
U tiskarama se može printati, ali treba sliku na točne dimenzije pripremiti. U Zagrebu je recimo Print Studio na više lokacija, tu bi sigurno išlo. Oni rade i pripremu, ali se to plaća nešto (ne znam koliko).
Može se printati na svakakve podloge, najbolje provjeriti s njima što mogu. Imaju istovremenu web stranicu. Ne bih sad htjela neku reklamu raditi, ima i manjih tiskara, ne znam na kakve podloge printaju.
Sjetila sam se još jedne. Možda posluži za subotu.
Očito me krivo liječe,
kad uz ovakve statistike
još uvijek nemam sreće!
Inače, meni je onaj iz Modre laste zakon! Jel nebi i njega stavili na jedan transparent?
MPO zakon
Milinović ne kuži
jer njegovo troje djece
veselo se druži!
Milinoviću, nauči ono bitno
u statistike tvoje
ne vjeruje nitko!
Ministre Milinoviću, ne laži!
Prave podatke nam pokaži!
Jajne stanice tebi nisu važne
zato nam bacaš podatke lažne
Hej, jučer spominjali centralni prosvjed u subotu 19.03., jel još sigurno da se održava ovaj sutra? Naime, načula da više neće bit svaki drugi dan...
Evo još jedna:
Ne pričaj nam laži,
nego nam kaži:
U koju to kliniku da pođemo
Da s djecom kući dođemo?
Posljednje uređivanje od ježić : 11.03.2011. at 07:51
super ste cure, svaka vam čast!!!!!!!!!!!
Ježić stihovi su ti mrak. Mozes tako na bilo koju temu ili si inspirirana samo na ovu? Mogli bi te angazirati kao autora svih transparenata. Genijalno![]()
Milinoviću, varaš sve nas,
a istinu znaš
samo jedna sugestija. mislim da morate staviti naglasak na to da statistike nisu točne, da lažu. jer neupućeni u problematiku (a takva je većina), kad na televiziji tvrde da zakon ima uspjeha, ne kuže zašto je zakon loš i zašto se traži bolji.
ovo mi je genijalno.
Ministre Milinoviću, ne laži!
Prave podatke nam pokaži!
Evo jedan za cure koje su već dugo u MPO:
Imam postupaka k`o u priči,
A nikako u statistike ne mogu stići!
cvijeta, super je, uvijek su dobrodošli savjeti van MPO-a.
ježić, ZO![]()
Milinoviću, lažeš!
Istinu kradeš!
Ne namještaj podatke!
Istina vrijedi suze naše svake!
jedan politički:
Milinoviću, ne laži!
Jaca ne voli konkurenciju!
Gdje ste vi to statistiku "studirali",
da ste ovakve podatke javnosti servirali?
MPO zakon
velika greška,
Ministrovi podaci
neistina teška!
[QUOTE=Aurora*;1838154]jasna09 stalno gledam hocu li ugledati vas transparent, ali do sada ga nisam nasla... Sta je pisalo na njemu ovaj put? I da li vam se danas jos tko pridruzio?
Ovo je bio prvi transparent:
Ministre Milinoviću,
dajte nam da znamo!
Želimo rezultate o potpomognutoj oplodnji napismeno i po svim kategorijama -
zaslužile smo to!!
drugi:
milinović novi MPO zakon
“ BIO SAM DOVOLJNO LUD DA U SVOJEM UVJERENJU I U UVJERENJU SVOJE STRANKE DONESEM OVAJ ZAKON”
iz liječničke tj. Ženevske zakletve.
"U VRŠENJU DUŽNOSTI PREMA BOLESNIKU NEĆE NA MENE UTJECATI NIKAKVI OBZIRI VJERE, NACIONALNOSTI, RASE, POLITIČKE ILI KLASNE PRIPADNOST”.
Bili smo jedini s tansparentom, ali vjerujem da će u subotu biti više transparenta.
Cure mi ostale koje nismo u Zg i gdje se u našim gradovima organiziraju prosvjedi koji liče više kao izlazak u grad a ne prosvjed htjele bi vam dati podršku.
S obzirom da smo u postupku u slo možda da pošaljemo razglednice, ali ovaj put nekome tko će ih uistinu dobiti i pobrojati.
ili nekako drugačije, ikako-možda će parovima biti tako lakše jer ne moraju pred kameru.
Ako imate još kakvu ideju dajte
Ježić, ZO... sigurno ću nešto od ovoga iskoristiti sutra ... uz Rodinu majicu "kad srce kaže dijete, Vlada kaže ne".
Super su stihovi a trebalo bi nešto i sa ovim
Milinoviću
"Dok je naš najrestriktivniji zakon o MPO na snazi
trudnoća je više, samo daj nam to dokaži"
nisam baš neki stihoklepac ali eto ako ima još tko neku ideju nek dobaci
I moja mama ce vam se pridruzit u Zagrebu!
Mozete li skupit sve ove super parole u jedan post pa da ih ovjekovjecimo na potpomognutaoplodnja.info?
Ovak, može se dat printat u nekom studiju, al ja imam u picassi program koji sliku razdjeli na dijelove i tak se napravi plakat - pa za one koji si mogu isprimtat nekoliko a4 stranica u boji....Aurora*
Imam i pitanje u vezi izrade transparenta. Gdje se mogu isprintati ovi predlosci od tonili na neki format veci od A4? Takodjer bi bio dobrodosao savjet kako izraditi lijep i stabilan transparent? U Rijeci su to cure iz Rode zadnji put na nekom prosvjedu bas dobro napravila pa ako moze pomoc...
Hoćete da napravim pa stavim link na album?
lasta, razglednice se mogu slati na Ministarstvo zdravstva, a po meni bi poruka trebala biti nešto tipa Ne zbrajajte našu djecu u svoje statistike. Zbog vas smo bili prisiljeni potražiti pomoć u inozemstvu. Pozdrav iz Maribora! Fotografirati razglednicu, tako da ako bi se više parova odazvalo, da se može dokazati da su poslane razglednice.