Pokazuje rezultate 1 do 50 od 192

Tema: Poziv na prosvjed u subotu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Poziv na prosvjed u subotu

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje/i,
    Kao sto svi vec znate u gradovima diljem lijepe nase se vec neko vrijeme odrzavaju prosvjedi koji su odraz opceg nezadovoljstva situacijom u drzavi. Iako zahtjevi i ciljevi nisu jasno artikulirani, mislim da bismo se morali pridruziti toj masi nezadovoljnih jer je to trenutno najbolji nacin da se uoce i nasi zahtjevi i nase nezadovoljstvo ovim Zakonom. Obzirom da nam je Ministar jucer svojom interpretacijom rezultata uspjesnosti potpomognute oplodnje u prosloj godini bacio rukavicu u lice, pozivam vas da prihvatimo dvoboj i za pocetak smislimo upecatljive natpise za transparente i pobrojimo se. Koliko znam, u Zagrebu je prosvjed u subotu u 18h na Cvjetnom trgu a vi pisite kad su u ostalim gradovima. Necu vas previse poticati i nagovarati, kome nije doslo do guse ne mora reagirati.

ajmo pokrenuti akciju "dajte nam da znamo" želimo rezultate napismeno, po svim kategorijama, godinama, započetim postupcima, svim klinikama, pa zaslužile smo to!!

oprosti ksena što sam ti izmasakrirala post ali kad sam prebacila s druge teme...htjela sam da bude jasno o čemu se radi pa sam tacin post kopirala prvi
    Posljednje uređivanje od BHany : 10.03.2011. at 15:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •