Nadam se da mi necete zamjeriti što po 100-ti puta ponavljam istu stvar, ali ne znam kuda bih dalje i da li ima pomoći.
Imam malog 5-mjesečnog sinka Janka.
Na formuli je bio od prvog dana u rodilištu jer je bio male porođajne težine, ali od kad smo došli doma, bio je na dojci. Sve je funkcioniralo ok prva dva mjeseca, super je napredovao.
Onda sam ja dobila neku virozu i visoku temperaturu i meni se činilo da mu nije bilo dovoljno mlijeka pa sam mu napravila flašicu. I od tada se svakih nekoliko tjedana poveća količina u flašici. Janko ne odbija dojku, hranimo se po noći i preko dana, ali je uvijek preko dana sat vremena (ili manje) nakon podoja gladan. Ili mi već na dojci postane živčan jer mlijeka nema dovoljno.
Tekućine pijem, čaj za dojilje pijem već mjesecima, promijenila sam položaj kad dojim, a probala sam i sa toplim oblozima na dojkama. Probala sam i dalje prakticiram često stavljanje na dojku, ali mi se količina mlijeka ne povećava. E da, pokušala sam i sa izdajanjem.
Također sam primijetila da mi je velika razlika u količini mlijeka u lijevoj i desnoj dojci, što u prva dva mjeseca nije bio slučaj.

Ne želim prestati dojiti, ako se ovo uopće kvalificira kao dojenje jer mali popije dnevno 400-500 ml formule.
Bila bih najsretnija kada bih mogla smanjiti količinu formule koju on dnevno popije.

Molim pomoć!

I SRETNA NOVA GODINA!