Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Bojice za djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

treba uspjeti naći stvarno dobre pastele, jako masne, koje lako ostavljaju trag i imaju jarke boje. većina onih po uobicajenim ducanima nam se pokazala kao zadnje smeće, moraš ih jako tiskati da bi se išta vidjelo i boje su skoro pa nevidljive - a djeci su onda takve boje potpune nezanimljive.
    koji god tip boje kupila za malo dijete, pazi da lako ostavljaju trag pa da dijete vrlo brzo može povezati da se njegov pokret vidi na papiru. ako to ne poveže, neće ga baš zanimati crtanje.
    kod nas su se u tim samim počecima kao najefikasnije pokazale boje za prste, dakle bebonja umoči prste i onda farba po papiru, a i po sebi ako mu dozvoliš ma i dandanas zapravo najviše voli crtati prstima, to je poseban gušt

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala svima na odgovorima! Pogledat ću po dućanima za stabilo. U pravilu nam treba nešto efektno, jer je malac još dosta bebast, ne drži mu pažnja pa nam treba wow efekt.

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    kod nas su se u tim samim počecima kao najefikasnije pokazale boje za prste, dakle bebonja umoči prste i onda farba po papiru, a i po sebi ako mu dozvoliš ma i dandanas zapravo najviše voli crtati prstima, to je poseban gušt

Kakve su to boje? Tempere vulgaris ili nešto posebno za tu namjenu? Bojim se da ne bi pojeo.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kakve su to boje? Tempere vulgaris ili nešto posebno za tu namjenu? Bojim se da ne bi pojeo.
    Zaboravila sam na te boje, nekad davno sam ih kupila u TL, ali sada ih viđam u Mulleru. Super bojice, nešto između tempera i vodenih bojica u malim teglicama, meni su poslužile za otisak dječjeg stopala u radosnici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •