Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Bojice za djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi smo s 15 mjeseci počeli crtati crayola pastelama iz mullera, piše da su od 12mjeseci jer su baš debele da ih male ručice lakše drže, masne su i lijepo ostavljaju trag, ne treba jako stiskati, već s 15 mjeseci može super crtati
    sad bi kupili i drvene, gdje ima za kupiti ovih stabilo, koje je navela stray_cat? već na fotki izgledaju jako dobre

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo s 15 mjeseci počeli crtati crayola pastelama iz mullera, piše da su od 12mjeseci jer su baš debele da ih male ručice lakše drže, masne su i lijepo ostavljaju trag, ne treba jako stiskati, već s 15 mjeseci može super crtati
    sad bi kupili i drvene, gdje ima za kupiti ovih stabilo, koje je navela stray_cat? već na fotki izgledaju jako dobre
    stabilo drvene boje su upravo to, ne moras jako pritisnuti, vrh je gotovo nemoguce potrgati i mix su vodenih i pastela i drvenih.

kod neke djece crtanje prstima je problem jer im se gadi dodirnuti boju prstima

kod nas ima tih boja u svakoj knjizari, ne znam kako je u hr ali mozda mozete pitati (pisati) stabilo direkt?

proizvodi ih i LYRA ali ne uspijevam pronaci link

sebastian je volio i naljepnice

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo gore je kontakt za stabilo u hrvatskoj

inace, kad kupujem bojice za ovako malene, kupujem trobridne bojice i pribor. lakse im nauciti pravilno drzanje pribora

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •