Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: Riječko kafe :-)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    †mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Kikica1 prvotno napisa Vidi poruku
    @mummy, nema sanse da zene oceras gore na gumance, ali slazem se da bi mozda mozda moglo neko malo otvorenije mjesto pa da i ja svoje dijete dovedem a ne da ga uvijek nekome utrapljujem subotom
    Nisam baš imala Gumance na umu..znaš da moje prometalo i nije baš za offroad posebno ako ga ja prometujem (zanš da ja vozim samo u petoj :D). Ma svaki proplanak je meni dobar ako ću uspijeti srknuti kavicu

Cranky uživaj dok možeš. Sada dok ne viče cica, piti, lade, štapa...i ostale bajoslovne imperative, ti si šefica!

Lucija možemo se upariti s tom kapiciom

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Prijavljujem se i ja za kavicu, javite vrijeme i mjesto, a mogle smo spojit ugodno s korisnim, pa malo i po Korzu prošetat, a poslije ćemo na kavu, pogotovo mi koje još nemamo slatke brige... čisto statistike radi...
    uglavnom, evo i mene na kavi...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj innu prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavljujem se i ja za kavicu, javite vrijeme i mjesto, a mogle smo spojit ugodno s korisnim, pa malo i po Korzu prošetat, a poslije ćemo na kavu, pogotovo mi koje još nemamo slatke brige... čisto statistike radi...
    uglavnom, evo i mene na kavi...
    U 16h sam kod Conta i nakon setnje Korzom dolazim na kavu. Zeli li mi se netko prije kave pridruziti bit ce mi drago.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •