Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
koliko znam, fizijatri to bas ne perporucaju, al za kratke periode moze dobro posluziti. makar za to moze posluziti i AS (wc i slicno).

ja sam imala, nisam skoro uopce koristila, prvo mi je bio premali za to, pa onda nikako nije htio, a onda s 5 ili vise mjeseci nije imalo smisla.

znam djecu koja bi cijeli dan u tome prosjedila, to mi je grozno. i tada stvarno moze biti stetno, em zbog polozaja kao takvog, em nije normalno da dijete nepomicno lezi nekoliko sati u jednom polozaju.
nisam imala viper, al mi je za te kratke periode poslužila AS. dobro poslužila radi se o periodu od 2-3 mjeseca (od drugog do negdje četvrtog) i radi se o minutama. koje život znače al za to mi se nije isplatio kupovati viper.
za uvatit par minuta slobodno, kad nije bila prištekana na cicu, kombinirala sam baby gym (isto mi je bio jako koristan, a isto se radilo o minutama), jaje pa opet baby gym. i tako dođeš do vremena za luk.
marija, sisa krvopija to je to.
i tako je i moj J znao nju u jajetu dva đira po stanu provozati.
sad mi to izgleda smiješno, al fakat ti onda 5 minuta kad je beba budna, nije na tebi, a ne čuje se ništa - spas. a spavala je ono, u itervalima od 20 minuta po danu, ako i to. uglavnom na cici i uglavnom je to bio neki polusan. uf.